"Problem su žene u politici, sudstvu, medicini, koje prodaju svoje telo ne za pare, nego za uslugu!"

- U početku karijere je bilo toliko nepristojnih ponuda da je to neverovatno. Nepristojnim ponudama sam rekla "ne" - rekla je voditeljka

  • 13
Jovana Jeremić Foto: ATA Images

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Hepi", Jovana Jeremić, osvrnula se na slučaj profesora i vlasnimka škole glume, Miroslava Miku Aleksića ko je glumica i učenica Milena Radulović optužila za silovanje, a glumica Iva Ilinčić za seksualno uznemiravanje.

Jovana je otkrila da se i ona, na početku karijere, susretala sa nepristojnim ponudama, a ona tvrdi da tema o Aleksiću nije usamnjen slučaj.

- Vrlo je važno da se o ovoj temi priča jer Mika Aleksić nije usamljeni slučaj. Sve žene koje se bave javnim poslom su prošle kroz neki vid ili pokušaj seksualnog iskorišćavanja. Mogu da krenem od sebe, ali bolje da ja ne pričam svoje priče jer ne volim da glumim žrtvu! Ja sam pobednik i heroina svog života! - rekla je voditeljka.

Jovana je istakla da se druži sa pojedinim elitnim prostitutkama i starletama, pa je otkrila zbog čega potencira priču protiv najstarijeg zanata u nekim branšama.

- Govorim javno o elitnoj prostituciji jer je ima previše. Tijana Ajfon nije problematična za društvo, problem su te žene u politici, sudstvu, medicini, koje prodaju svoje telo ne za pare, nego za uslugu - da budu postavljene na visoku poziciju u ovoj zemlji, a pritom nemaju pojma o čemu treba da pričaju kada dođu tu! Takve žene moraju da se zaustave - rekla je Jovana.

- U početku karijere je bilo toliko nepristojnih ponuda da je to neverovatno. Nepristojnim ponudama sam rekla "ne", to nije bio moj put. Moramo kao društvo da se borimo protiv toga - ispričala je voditeljka.

- Da se pojavi neki dripac koji mojoj ćerki traži nepristojne usluge, pa ja bih ga odrobijala! Zbog toga bih volela da mi Milena Radulović bude gost i otkrije sve detalje njenog užasnog iskustva. Jer ja sam imala mnogo težak život i prošla sam možda i gore stvari i zaključila da je strašno kada muškarci koriste nemoć jedne žene. Takve muškarce bih kastrirala - zaključila je Jovana za Alo!.

Video: Nova epizoda U ormaru kod...: Ušli smo u garderober voditeljke Jutarnjeg programa Jovane Jeremić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA