Dara Bubamara završila na sajtu za odrasle i to sa kakvim opisom!

Pevačica je zbog svojih kadrova ponovo glavna tema

  • 12
Dara Bubamara Printskrin: Instagram/darabubamara_officail

Provokativni snimci pevačice Dare Bubamare završili su na jednom satu za odrasle, a ovo nije prvi put da se Bubamara našla u sličnoj situaciji.

Naime, Dara je pre nekoliko godina zbog nagih fotografija završila na svim naslovnim stranama, a nakon toga, Bubamara je zbog male "greške" opet bila u cenutru skandala.

Pevačica je tada privatan snimak sa pomagalima i sadržajem za punoletne osobe, navodno slučajno objavila na Instagramu, a kako je rekla, "stisnula je pogrešno dugme" i tada završila kao glavna tema svih medija i društvenih mreža.

Na popularnom sajtu za odrasle, pod naslovom "vrući klipovi srpske milfače" mogu se videti upravo taj slučajno objavljeni video, ali i mnoštvo Darinih slika i snimaka.

Pojedini sadržaji na sajtu su i pevačicine objave u bikiniju sa Instagrama, koje je kačila sa raznih putovanja na koja je išča u poslednjih godinu dana sa 21 godinu mlađim dečkom, ali i ranije, godinama unazad, kada je bila slobodna.

Koje Darine objave su se našle na sajtu za odrasle (13. i 14. slika), ali i još neke njene "vruće" fotografije pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Dara Bubamara radi vežbe, zategnuta guza u prvom planu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA