Prva slika Ane Sević sa ćerkom Senom! Dete u plišanom odelcetu, a mama - kao da nije ni bila trudna

Pevačica uživa u zajedničkim šetnjama sa naslednicom

  • 3
Story zurka Foto: ATA Images

Pevačica Ana Sević objavila je prvu zajedničku fotografiju sa ćerkicom Senom Nedeljković i prizorom raznežila svoje pratioce.

Ana je pre manje od mesec dana, 11. decembra, dobila drugu ćerku, inače njeno prvo dete sa sadašnjim partnerom, verenikom Danielom Nedeljkovićem, kojem je malena Sena prvo dete.

Pevačica je sada pozirala u ogledalu lifta dok u ruci nosi nosljku sa bebom koja na sebi ima plišanu štramplicu (kombinezon) u braon boji i izgleda baš kao plišana igračkica medvedića.

Ana je očigledno krenula u šetnju sa ćerkicom, a prizorom iz lifta raznežila je sve, a iako se nedavno porodila, pevačica se u tudnoći izgleda nimalo nije ugojila, jer nema ni traga od grama viška.

Podsetimo, nakon što je rodila Senu, Ana je od Daniela na poklon dobila skupoceni četvorotočkaš. U pitanju je automobil marke "Mercedes", u plavoj boji. Nedeljković je sve organizovao u tajnosti, a kada je Ana izašla iz porodilišta sačekao ju je poklon.

Prrvu zjaedničku fotografiju Ane i Sene, kao i automobila koji je pevačica dobila od verenika nakon rođenja ćerkice, pogledajte u galriji u nastavku teksta:

Video: Ana Sević otkrila pol bebe: Pogledajte reakcije njene kćerke i dečka Danijela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA