≫ 

"Ljudi, šta će Sloboda Mićalović u Zvezdama Granda?" Sestra kandidata postala hit na internetu!

"Sloboda došla na snimanje, pa se krije pod maskom da je ne smaraju fanovi", nizali su se komentari korisnika društvenih mreža

  • 6
Sestra Žarka Madžića Fanovi poznatog takmičanja pišu da ova devojka baš liči na poznatu glumicu / Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Žarko Madžić (25) raspametio je žene nastupom u Zvezdama Granda, pošto je na scenu izašao kao "nabildovani Tarzan", ali njegova sestra, koja se nalazila u prostoriji za podršku, na društvenim mrežama ukrala mu je šou.

Naime, Žarko je u Grandov studio kao podršku doveo sestru, a lepa devojka nalazila se kod Voje Nedeljkovića, gde dolazi svako ko je podrška kandidatu.

I sve bi bilo sasvim uobičajeno da nakon emitovanja emisije korisnici društvenih mreža nisu primetili koliko devojka liči na našu proslavljenu glumicu Slobodu Mićalović. 

Komentari su počeli da se nižu, a bilo je raznih, posebno onih duhovitih.

"Gde si Bobo, što se kriješ iza maske?", "Ova je klon Slobode Mićalović", "Ja mislim da je Boba vatreni fan Zvezda Granda, ali da to krije, otud maska (smeh)", "Sloboda došla na snimanje, pa se krije pod maskom da je ne smaraju fanovi", "Ova devojka je preslikana Sloboda Mićalović", "Bobo, nađosmo ti sestru, eno je kod Saše Popovića u studiju", "Ljudi, šta će Sloboda Mićalović u Zvezdama Granda?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Koliko zaista Žarkova sestra liči na prelepu glumicu, pogledajte u galeriji.

Nastup "nabildovanog Tarzana" u kojem se pojavljuje Slobodina "dvojnica" pogledajte od 2:33:40:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    8. februar 2021 | 20:11

    Samo Vojin da ih ne pomiješa...

  • Aaaa

    9. februar 2021 | 13:10

    Kad stavim masku preko lica,licim na Dzuliju Roberts😂😂😂😂😂😂

  • Tara

    8. februar 2021 | 17:28

    To sto devojka ima istu boju kose i slicnu frizuru ko sloboda micalovic to ne znaci da ona i tako isto izgleda kad ima masku na licu ne mora da lici na nju nasi ljudi su inace i glupi kad ne znaju ni u ikei da se snadju ne znaju ni gde im je wc a prosli pored njega upravo sve pise ali mi izgleda ne znamo da citamo a niti znaju gde je izlaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA