Džejeva mlađa ćerka o pevačima nakon očeve smrti: "Sestru su zvali samo Aca Lukas i Boban Rajović"

- Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti - rekla je Marija

  • 2
Džej i Marija Ramadanovski Foto: Instagram/marija_ramadanovski

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog legendarnog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, otkrila je da je niko ne zove od očevih kolega, ali da se njena sestra čuje sa dva pevača koja bili prisutni u Džejevom životu.

Džejeva naslednica nakon očeve smrti odlučila je da se bavi pevanjem, što je bila velika želja njenog oca, a Marija će se oprobati kako pop pevačica.

- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred - rekla je Marija za "Svet".

Ona se zatim osvrnula na Džejeve prijatelje ističući da se njene otac poslednjih godina nije družio sa kolegama sa estrade, već je ima prijatelje sa Dorćola.

- Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali - rekla je Marija i dodala da se sa očevim kolegama čuje njena sestra Ana.

- Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem - objasnila je Marija.

Podsetimo, Ramadanovski je preminuo 6. decembra 2020. goidne nakon što mu je u snu stalo srce. On je sahranjen 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu.

Video: Naježićete se od glave do pete: Džejeva ćerka brutalno otpevala njegov hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    9. februar 2021 | 12:19

    Lukas zove samo kad je na belo, sto znaci, da me zove svaki dan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA