≫ 

Policija otkrila kako je došlo do trovanja u stanu Nikoline Pišek

S obzirom na to da je Nikolina nakon događaja medijima kazala da je bojler bio servisiran svega nekoliko dana pre nego što su se ona i njena ćerka otrovale, biće zanimljivo videti hoće li policija istraživati i osobu koja je servisirala bojler, piše Večernji.hr

  • 3
Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović / Foto: Nikola Tomić

Zagrebačka policija završila je s uviđajem vezano za dva slučaja trovanja ugljen-monoksidom, koja su se na širem području Zagreba dogodila tokom proteklog vikenda, pri čemu su hospitalizovane tri osobe.

Među njima su bile i voditeljka Nikolina Pišek Ristović i njena maloletna ćerka Una Sofija, koje su se ugljen-monoksidom otrovale 7. februara u 2.30 časova, u stanu u Jurjevskoj ulici u Zagrebu.

Spasio ih je prijatelj kojeg je na adresu poslao Nikolinin muž Vidoje Ristović, nakon što je ona prestala da se javlja na telefon.

Policija je uviđajem ustanovila da je do trovanja ugljen-monoksidom najverovatnije došlo jer je, kako kažu, dimovodna cev u potpunosti bila odvojena od plinskog fasadnog aparata.

S obzirom na to da je Nikolina Ristović nakon događaja medijima kazala da je bojler bio servisiran svega par dana pre no što su se ona i njena ćerka otrovale, biće zanimljivo videti hoće li policija istraživati i osobu koja je servisirala bojler, odnosno hoće li utvrđivati i eventualnu karivičnu odgovornost servisera, piše Večernji.hr.

Par sati nakon Nikoline Ristović i njene ćerke, odnosno 7. februara u 11.30 časova, u Ulici Štefa Kuzmanića u Ivanja Reci u kupatilu stana u kojem je instaliran kombinovani plinski bojler, ugljen-monoksidom se otrovala još jedna maloletna osoba.

Doktorska pomoć joj je pružena KBC Zagreb, gde je utvrđeno da nije životno ugrožena.

U zagrebačkoj policiji kažu da je uviđaje ustanovljeno kako je do trovanja ugljen-monoksidom najverojatnije došlo zbog povrata dimnih plinova usled paralelnog rada plinskog bojlera i kuhinjskog aspiratora.

Video: Trudim se da budem mudra: Evo kako Nikolina Pišek vaspitava ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA