≫ 

Marina Visković u Fotošopu potpuno deformisala telo, ali ne zato što je "nespretna": Ovo je razlog

- Do koje granice ste spremni da menjate sliku o sebi? - pitala je Marina

  • 4
Ilda Šaulić, promocija pesme Sad me tražiš Marina Visković / Foto: ATA images

Pevačica Marina Visković zaigrala se u Fotošopu i potpuno promenila izgled svog tela, što je izazvalo brojne reakcije njenih pratilaca.

Naime, Marina je suzila struk, povećala grudi i kukove, produžila i suzila noge, ali je i pored svog tela izmenila i okolinu.

Pevačica je namerno svoje fotografije do neprepoznatljivosti obradila u pomenutom programu, a zatim ih je vidno nerealne objavila na društvenoj mreži Instagram gde je pitala svoje pratioce šta misle o trendu menjanja sebe na društvenim platormama.

- Da li vam se dopada moj Fotošop? Zanima me šta mislite o tome i do koje granice ste spremni da menjate sliku o sebi? Lep dan vam želim - napisala je pevačica u opisu.

Marina je izavala brojne reakcije, pa su tako u koemntarima svi saglasni da previše Fotošopa ne izgleda lepo, a bilo je i onih koji su joj ironično poručili da je "top".

"Prepade me!", "Meni je ovo prelepo", "Užas, do koje granice idu neke devojke", "Objasnila si!", "Naravo da je ovo katrastrofa i smešno", neki su od komentara ispod Marinine objave.

Njen cilj je jasan - stavljanje do znanja da je Fotošop i drastično menjanje svog izgleda ono što devojke nikako ne bi trebalo da rade.

Kako izgledaju Marinine fotografije koje je sredila ju Fotošopu, ali i još neke, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skromna dusa fotosopirana

    9. februar 2021 | 16:09

    zato jk izgleda kao milka sa omota cokolade

  • xxx

    9. februar 2021 | 17:39

    Hahhaa bravo,poruka Kreketusi i ostalim napucenim bezveznjskusama.Ne znam samo sta ce raditi za koju godinu kada ih sasvim pregazi vreme???

  • Klepo 72

    9. februar 2021 | 16:13

    Sta reci DEBILIZAM...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA