Poznate žene za koje kažu da treba da menjaju lična dokumenta, koliko su promenile fizički izgled

Pojedine žene zbog estetskih zahvata sada ne liče na sebe, a kod nekih je mala promena, baš gde treba, naglasila njihovu prirodnu lepotu

  • 5
zorannah, dejana, maja, hana Printskrin: Youtube/Nepo/Zorannah/Zadruga Official/BISCANI TV

Poznate ličnosti žele da što bolje izgledaju, a kada su nezadovoljni nekim delom tela često taj "problem" srede estetskim zahvatima, plastičnim operacijama, a pojedine žene je zbog drastične promene zaista teško prepoznati na starim fotkama i snimcima.

Niko nije imun na lepotu.

Iako je ona u oku posmatrača, kako se kaže, mnogi bi se prvenstveno vodili nekim nepisanim "standardima" tog pojma kao što su mali nos, izražene jagodice, pune usne, oblik očiju koji izgleda sveže i pogodno za svaku vrstu šminke...

Pojedine žene zbog estetskih zahvata sada samo podsećaju na sebe nekada (a, možda čak ni to), dok je kod nekih u pitanju mala promena, baš tamo gde treba, kako bi naglasile svoju prirodnu lepotu. Ove poznate dame radile su na svom licu i telu, zasigurno izgledaju onako kako su želele, a da li su promenile lični opis ili naglasile ono što već poseduju - procenite sami.

Na pojedinim grupama na društvenim mrežama njihove stare fotografije dele se uz šaljive komentare da bi "zasigurno trebalo da promene sliku u ličnoj karti, ako već nisu".

Maja Marinković široj javnosti postala je poznata kao učesnica rijaliti programa "Zdaruga 2", a u četvrtu sezonu ušla je nakon što je uradila uvećanje usana, podizanje kapaka, popularne "mačije oči", naglašavanje jagodice i još nekih crtne lica i smanjenja noas. Ona je na sebi uradila sve što je želela, a sada često ističe da je lepa i da liči na barbiku baš kako je i htela.

Maja Berović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, a kada je 2007. godine snimila album na kom je bila hit pesma "Džin i liminada" izgledala je drugačije. Maja je promenila boju kose, uvećala je usne i smanjila nos. Kako je radila sve sa merom, Maja je samo korigovala nepravilnosti i naglasila svoju lepotu.

Soraja Vučelić pojavila se kao učesnica Velikog Brata 2011. godine, a danas niko ne bi rekao da je ona ista devojka od pre više deceniju. Ona je drastično promenila svoj izgled, uradila je zube, ogrome usne, naglasila jagodice, smanjila nos, podigla kapke, uradila obrve i kosu.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, učestvovala je u rijaliti programu "Parovi", a i tada je imala neke estetske korekcije, međutim, nakon nekoliko godina ona je promenila svoje lice, od usana, nosa, jagodica, obrva, uradila je i podizanje kapaka, pa sada izgleda dosta drugačije nego ranije.


Pevačica Tina Ivanović pored sitnih korekcija na licu vežila je za jednu od poznatih lepotica, međutim nakon njenih nedavnih fotografija na društvenim mrežama sasavim je jasno da je Tina promenila nešto na svom licu, a primetno je da izgleda dosta mlađe i drugačije, pa je mnogi nisu ni prepoznali.

Andreana Čekić učestvovala je u šetoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" 2012. godine, a osvojila je sedmo mesto. Andreana je važi za dobrog pevača, a u međuvremenu je promenila svoj izgled u skladu sa onim što joj se dopada. Ona sada ima više kilograma nego ranije, a eststskim korekcijama promenila na sebi ono što joj se nije dopalo, pa se nakon 8 godina, od njegog prvog pojavljivanja, zaista vidi razlika.

Hana Hadžiavdagić jedna je on najpoznatijih i najuticajnijih blogerki u regionu, a svoj izgled drastično je promenila. Ona je uradila zube, uvećanje usana, smanjila je nos, a otvorneo priča o estetskim zahvatima koje je radila na sebi.

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, takođe je jedna od najpoznatijih blogerki u regionu i snima već dugi niz godina, a kada se pojavila izgledala je dosta drugačije. Ona je od plavuše postala brineta, drastično je uvećala usne, a ima i koji kilogram više nego ranije što se primećuje na njenom licu.

Za pevačica Jasnu Mileniković Jami pričali su da je jedna od prirodno lepih i najzgodnijih žena na javnoj sceni, ali zbog njenog izgleda sada mnogi komentarišu da je preterala sa korekcijama. Naime, nakon što je bila član žirija na Zadrugoviziji pre godinu dana Jami je bila na meti negativnih komentara da je preterala sa botoksom.

Ana Korać postala je poznata široj javnosti nakon prve sezone rijaliti programa Zadruga i tada je imala estetske korekcije, ali se nakon par godina drastično promenila. Ana je nekoliko puta operisala nos, dok nije dobila minijaturni oblik koji je želela, radila je uvećanje usana, naglašavanje jagodica, podizanje kapaka, popularne "mačije oči", te sada izgleda baš kako je želela.

Dejana Živković pojavila se u emisiji "Top model" 2o11. godine, a sada niko ne bi rekao da je to ista devojka. Ona se promenila bukvalno od glave do pete, smršala je, promenila boju kose, a vidiljivi su i neki estetski zahvati kao što je uvećanje usana i naglašavanja jagodica.

Video: Cice sa domaće estrade koje se operišu da bi izgledale ama baš isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA