≫ 

Nikolina posle trovanja: Tužiću onog ko je kriv! Planiram u Beograd, u Zagrebu nemam gde da živim

- Osećam kratak dah i pliće dišem. Moram proveriti i srce, jer sam imala promene na nalazu. Imam tahikardiju - rekla je voditeljka

  • 7
Nikolina Pišek Nikolina Pišek / Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović i njena ćerka Una Sofija u noći između subote i nedelje završile su u bolnici zbog trovanja ugljen-monoksidom u svom stanu u centru Zagreba, a Nikolina je otkrila da će tužiti onog ko je odgovoran za crenje gasa iz cevi za grejanje.

Nikolina i njena ćerka dva dana su provele u bolnici, a nakon izlaska odsele su u hotelu sa voditeljkinim suprugom Vidojem Ristićem koji je nakon svega što se desilo njegovoj ženi i naslednici iz Beograda odmah došao u Zagreb.

- OK sam. Počinjemo s pretragama. U Zagrebu ću ostati do kraja idućeg dna, dotad moram obaviti preglede. Ako sve bude OK, planiram u Beograd. U Zagrebu nemam gde da živim nego u hotelu - rekla je Nikolina koja ne želi da se vrati u stan u kojem je doživela trovanje.

- Kako sad stvari stoje, neću se vraćati jer tamo su radovi. Bojim se da se može, ako se dogodilo to što se dogodilo, dogodiće se i nešto drugo. Moj stan je OK, ali zgrada je pretrpela oštećenja i mora se sanirati. Učvršćuju zgradu i sređuju fasadu - ispričala je voditeljka za 24.sata.

- Tužiću onoga ko je kriv, a to će pokazati izveštaj policije. Mislim da će i oni i Tužilaštvo isto podignuti tužbu jer je reč o krivičnom delu -rekla je Nikolina.

Voditeljki su rekli da zbog trovanja ugljen-monoksidom ima promene na plućima, a da njena ćerka ima nepravilnosti na EEG-u.

- Rekli su mi da su mi pluća sad starija od mog doba godina iako sam nepušač i treniram. To je izveštaj rendgena nakon Hitne. Osećam kratak dah i pliće dišem. Moram proveriti i srce, jer sam imala promene na nalazu. Imam tahikardiju - rekla je ona i dodala:

- Ugljen-monoksid je plin koji se veže u krvi umesto kiseonika i distribuira po vitalnim organima. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljen-monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima. Una je imala nepravilnosti na EEG-u.

Policija je uviđajem ustanovila da je do trovanja ugljen-monoksidom najverovatnije došlo jer je, kako kažu, dimovodna cev u potpunosti bila odvojena od plinskog fasadnog aparata.

Inače, Nikolinu i njenu ćerku sapasio je prijatelj kojeg je na adresu poslao voditeljkin muž Vidoje Ristović, nakon što je ona prestala da se javlja na telefon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikii

    10. februar 2021 | 11:27

    Svi u Beograd!!!Mi prihvatamo sve nacije,samo dodjite..

  • Z

    10. februar 2021 | 12:41

    Zbog čega imaš potrebu da pricaš šta se dešava u tvojoj porodici, privatna stvar je to hoćete medisku pažnju ili sažaljenje...

  • Miloš

    10. februar 2021 | 13:34

    Bilo mi je žao, ali baš patetiše preko mere sad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA