Dea Đurđević: "Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti... Bila sam 24 sata na morfijumu"

Dea Đurđević je progovorila o svom oporavku

  • 9
Dea Đurđević Dea Đurđević Foto: ATA images

Voditeljka Dea Đurđević je pre dve godine doživela nezgodu i teško povredila ruku, a od svega ovoga se i dan danas oporavlja. Ona je u razgovoru za "Blic ženu" pričala o svemu ovome.

- Sada vidim svet malo drugačije. Imam veliku sreću da imam mnogo više prijatelja nego što sam mislila i to mi je ova nesreća pokazala. I sad znam da prepoznam pravi momenat jer svaku situaciju koja me zadesi, bilo na poslovnom ili privatnom planu sagledam iz ugla da sve može sutra da nestane i znam šta mi je vredno nestajanja, a šta ne - rekla je Dea, koja se prisetila i kako je sve bilo:

- Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja... Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttrauatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom - rekla je Dea.

Na kraju, želja za životom je pobedila.

- Bila sam srećna što sam živa. Bez obzira na stanje u kom sam se nalazila. I htela sam da svi oko mene budu srećni zbog toga. Fokusirala sam svu svoju snagu na borbu i nisam htela da je trošim na nepotrebna razmišljanja ili tugovanje. Nije bilo mesta za to, kao što nije bilo mesta za tužne i uplakane u mojoj sobi. Nisam htela da mi ostave tugu i odu. Jer, znate, na kraju dana ja ostajem sama tamo - navela je Dea.

Dea Đurđević:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA