≫ 

Mama Rodić o Ceci i Goci: Najbitnije mi je da o mojim ćerkama brinu kako treba, kao i njihovi sinovi

Bojanina i Bogdanina majka je priznala u kakvim je odnosima sa Cecom i Gocom

  • 2
Danijela Rodić, Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Božinovska Ceca, Goca i Danijela / Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, ATA Images

Bojana Rodić, sestra Bogdane Ražnatović, pre nešto više od mesec dana saznala da je u drugom stanju i da čeka dete sa Mirkom Šijanom, a sada se tim povodom oglasila i njena majka Danijela Rodić.

Naime, ona je priznala da je srećna zbog radosne vesti, ali i u kakvim je odnosima sa svojim prijama.

- Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - rekla je Danijela Rodić.

Danijela je istakla da je prezadovoljna izborom svojih ćerki, kao i da su i Ceca Ražnatović i Goca Božinovska odlične prije.

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi. Ceca sada nema nastupe, a ja dosta radim, pa je ona više sa Željkom. Mada, svi se trudimo da pomognemo. Kada je Bogdana kod njih, Ceca redovno čuva bebu, a ja kada dođu u Titel. I Goca će više biti sa unučetom od mene, jer će živeti kod njih. Ali svi smo tu da uskočimo: moj suprug, treća ćerka i ja - istakla je Danijela za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA