≫ 

"Koliko radosti, ovo mi je ulepšalo dan!" Goran Bogdan oduševio ljude slikom s mamom Milkom

"Divni ste", "Tako treba. Rodna gruda i mama", "Mamin sin, ima mamine oči", "Ovo mi je ulepšalo dan", glasili su komentari ispod nove objave Gorana Bogdana

  • 0
Goran Bogdan Goran Bogdan; Foto: Milena Đorđević

Hrvatski glumac Goran Bogdan (40) je objavio novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram sa svojom majkom Milkom.

- Mama i ja pripremamo njen novi hip hop album. At Široki Brijeg hip hop & rbnb production stuidios. A slikali smo medu. Medo će bit na omotu albuma. Album se zove "Medo nosi hozentregere". To je mama isplela. Kutiju smo našli - našalio se uz fotografiju.

Fanovi su mu odmah ostavili veliki lajkova i pozitivnih komentara.

"Divni ste", "Tako treba. Rodna gruda i mama", "Mamin sin, ima mamine oči", "Koliko radosti na jednoj fotografiji",  "Ovo mi je ulepšalo dan", pisali su mu.

Na objavi je prikupio 2.500 lajkova, dok ga na pomenutoj društvenoj mreži Instagram prati 33.800 pratilaca.

Goran Bogdan je najtraženiji glumac na prostorima bivše Jugoslavije. Nakon niza odličnih uloga, nedavno je za to stigla i konkretna potvrda, nominacija od Evropske filmske akademije za najboljeg glumca u filmu "Otac". Goranu se neće pružiti prilika da sa ovim ostvarenjem Srdana Golubovića bude na dodeli Oskara, jer je srpski kandidat za ovu nagradu drama "Dara iz Jasenovca", koja je izazvala podeljene komentare. 

- Navijam za "Daru", dabogda osvojila Oskara. Međutim, sporno je što je odluka o srpskom kandidatu objavljena dan pre krajnjeg roka za pripreme, dakle nije bilo prostora ni za kakvu akciju. To dovoljno govori o mogućem nameštanju i korumpiranosti sistema. Mogla je, naravno, i Hrvatska da kandiduje "Oca" da smo imali malo više vremena, da smo znali što se kuva, možda bi se i ta opcija forsirala. Mogli smo tražiti drugi način da se pojavimo u toj trci, ali uljuljali smo se i bili sigurni da će to učiniti Srbija - iskren je bio Bogdan.

Video: Aleksandra je dobila ćerku u 51. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA