≫ 

Fanovi pomislili da Milan Vasić ima novu devojku, ali poželjni glumac i dalje je slobodan

Milan važi za jednog od najharizmatičnijih i najduhovitijih muškaraca na javnoj sceni, pa mnogi komentarišu da će ona koja osvoji njegovo srce biti prava srećnica

  • 3
Milan Vasić Foto: A. Nalbantjan

Popularni glumac Milan Vasić odavno nije javnosti pokazao svoju lepšu polovinu, a fotografija koju je njegova kuma, glumica Milena Vasić objavila, navela je mnoge fanove da pomisle da je u vezi sa jednom koleginicom.

Naime, Milena je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju Milana i jedne koleginice uz emotikon srca, uz koju je napisala: "Moji kumovi".

Zbog toga, mnogi su pomislili da je baš ona Milanova draga, međutim, ispostavilo se da je jedino što dele kumstvo sa Milenom.

Na Miličinom pofilu na Fejsbuku, može se naći fotografija sa izvesnom glumicom, koja je nastala još pre šest godina, tako da je jasno da se njih dve poznaju dugi niz godina.

Milan važi za jednog od najharizmatičnijih i najduhovitijih muškaraca na javnoj sceni, pa mnogi komentarišu da će ona koja osvoji njegovo srce biti prava srećnica.

Video: Milan Vasić iz izolacije: Ljudi se konačno upoznaju sa svojim muževima i ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tito ortez

    11. februar 2021 | 23:53

    A gde je lepotica? 🧐

  • Ji

    12. februar 2021 | 01:37

    Realno, ako gledamo samo fizički izgled, Milan je lepši. Ali takođe postoje i druge stvari koje su još važnije, a ne tiču se fizičke lepote.

  • moki

    12. februar 2021 | 05:43

    Ko na 25 godina mature..:

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA