Od svekrve pravi zvezdu! Teodora objavila hit snimak sa majkom svog dečka, pogledajte kako uživaju

Džehverovićeva je u nekoliko navrata govorila koliko je srećna u vezi sa Čelebićem, a sada je otkrila i u kako se slaže sa njegovom porodicom

  • 3

Pevačica Teodora Džehverović već mesecima uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je otkrila u kakvim je odnosima sa njegovom porodicom.

Džehverovićeva je u jednom od najnovijih storija na svom Instgram profilu pokazala kako izgleda Ninova majka, sa kojom se, ako je verovati snimku, izuzetno lepo slaže.

Pevačica je za vreme ručka snimala majku svog dečka, a tom prilikom sugerisala joj je kako da pozira.

- Da se zna ko te je rodio - napisala je Teodora u opisu snimka i tagovala Nina.

Podsetimo, Džehverovićeva je u nekoliko navrata govorila koliko je srećna u vezi sa Čelebićem, kao i da su ga njeni prijatelji i porodica odlično prihvatili.

- Nino se uklopio sa mojim društvom kao da se znaju čitav život. Kada smo išli na vikendicu sa mojim prijateljima i porodicom, on se družio sa njima i bilo je sve savršeno. Veoma cenim kod njega što shvata koliko je meni bitna porodica i on je sa moje strane odlično prihvaćen. Takođe, i mene su svi njegovi prihvatili i za sada je sve super - rekla je pevačica koja tvrdi da, od kada je sa Ninom, "prosto sija".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA