≫ 

Nakon vesti da odlazi s Pinka, oglasila se Dajana: Ovo su razlozi zbog kojih neće voditi "Svitanje"

"U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović"

  • 19
Dajana Paunović Dajana Paunović, Foto: E-stock/TV Pink

Voditeljka Dajana Paunović više neće biti lice Pink televizije, a njena emisija "Svitanje", prestaje sa emitovanjem. Ovu informaciju potvrdio je njen kolega Nemanja Velikić, a sada se za Telegraf JETSET oglasila i Dajana, te objasnila šta je razlog prekida saradnje.

Kako lepa voditeljka navodi, postoje razlozi koji su vezani za projekat, ali i za njene planove u drugim angažmanima.

- Zbog želje da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović - rekla je Dajana.

- Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti - kazala je voditeljka i dodala:

- Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost, čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu.

Kako je Telegraf JETSET već pisao, Voditeljka Dajana Paunović više ne radi na televiziji Pink, na kojoj je vodila "Svitanje". Čelnici Pinka i Dajana sporazumno su se rastali, nakon što je doneta odluka da se pomenuta emisija od ponedeljka, 15. februara, više ne emituje.

Video: Dajana Paunović U četiri zida: Ne informišite se na društvenim mrežama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. februar 2021 | 19:32

    Ušla riba u politiku

  • DARKO 100%

    12. februar 2021 | 18:31

    Cim se Zeljko odmah usaglasio sa tvojom odlukom mora da je i jedva cekao da odes,tako je bilo sa mnogima🤪

  • Dada

    12. februar 2021 | 21:05

    Fondacija za rodnu ravnopravnost? Boze sacuvaj! Za pranje para dusu dalo! A i tih ,,ravnopravnih" preko glave!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA