≫ 

Tanji Savić se udvara biznismen iz Smedereva - šalje joj romantične poruke i poklone?

- Taj momak je i kao mlad bio zaljubljen u nju, a kada ju je nedavno sreo u jednom restoranu, emocije su ga ponovo savladale - rekao je izvor

  • 5
Tanja Savić Foto: Marko Jovanović

Pevačici Tanji Savić navodno se udavara biznismen iz Smedereva, ali pevačica zbog suđenja, koje je zakazano za 19. februar, sa suprugom Dušanom Jovančevićem ne želi da izađe sa biznismenom.

Kako se navodi, Tanja se plaši da ako da priliku mladom biznismenu iz svog rodnog mesta, to njen suprug iskoristi protiv nje na sudu.

- Po Tanjinom povratku u rodni kraj, mnogi muškarci su se podsetili zbog čega je pre desetak godina važila za najlepšu devojku iz okoline Smedereva i zbog čega je po njih bila fatalna. Jedan od tih muškaraca je i mlađani biznismen koji je sa njom odrastao, a sa kojim je posle udaje izgubila svaki kontakt - ispričao je izvor.

- Taj momak je i kao mlad bio zaljubljen u nju, a kada ju je nedavno sreo u jednom restoranu, emocije su ga ponovo savladale. Prišao je stolu za kojim je bila sa sestrom, pozdravio je, a potom predložio da odu na ručak kada bude imala vremena - rekao je izvor za Alo i dodao:

- Od trenutka kada ju je ugledao, taj momak ne prestaje da se udvara Tanji. Šalje joj romantične poruke, skupocene poklone preko zajedničkih prijatelja, posvećuje joj svu moguću pažnju i strpljivo čega da pristane na ručak, ali ona sve to odbija iz straha da će Dušan poludeti ukoliko izađe sa drugim muškarcem. Osim toga, vrlo dobro zna da bi on to iskoristio protiv nje i da bi je na sudu predstavio kao bludnu majku. Ukočena je i propušta tu priliku samo da bi konačno bila sa svojim sinovima.

Izvor tvrdi da je velika šteta što mu Savićeva ne daje priliku budući da se radi o izuzetno ostvarenom i uspešnom momku koji ima firme u Evropi koje vrede milione.

- Taj momak je iz dobre porodice koja poštuje Tanjinu, a pored toga i jako uspešan u svom poslu. Ima građevinsku firmu u Srbiji i nekoliko firmi koje izvode građevinske radove u Evropi. Umesto da uživa pored čoveka koji bi je držao kao malo vode na dlanu, ona odbija da se prepusti zbog muža koji joj je sve uzeo - ispričao je izvor.

- Daj bože da na suđenju koje je zakazano za 19. februar sve prođe kako treba, da joj sud vrati sinove i da konačno uđe u vezu sa nekim ko je zaslužuje. Taj momak je ceo paket i biće joj žao ako propusti tu priliku - zaključuje izvor.

Video: Onaj ko me ne zaslužuje, nemam šta s njim da pričam: Tanja demantovala da se pomirila sa mužem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    13. februar 2021 | 13:37

    Nije se ona džaba raskokodakala onoliko. Čim je obezbedila partnera, počela je rafalno da puca na muža a do tada jedva po neka reč.

  • beast

    13. februar 2021 | 14:01

    Tanja je moja omiljena pevacica, u top pet je u Srbiji.

  • Licemerka

    13. februar 2021 | 17:22

    Tanja je VRH!! (Ako izuzmemo IQ)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA