≫ 

Dragani Mirković suprug priredio romantično iznenađenje za Dan zaljubljenih: "Ti si moje sve!"

Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a za ovu priliku bila je posebno odevena

  • 17
Dragana MIrković Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Dragana Mirković sa suprugom Tonijem Bijleićem slavi Dan zaljubljenih, a pokazala je delić iznenađenja koje joj je priredio muž na dan ljubavi.

Naime, Dragana je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz svog porodičnog doma u Beču, gde sve odoše romantičnom i ljubavnom atmosferom koju je pevačica podelila sa svojim pratiocima.

Pevačicu je suprug iznenadio balonima sa natpisom: "Volim te" i ukrasima u obliku srca, mirisnim svećama, a sve je bilo u crvenoj boji - boji koja simbolizuje ljubav.

Folk zvezda za ovu priliku takođe je bila posebno stilizovana, na sebi je imala crvenu haljinu, kao i štikle u istoj boji. Dragana nije skidala osmeh sa lica, a svom suprugu je romantičnom porčila da je njeno sve.

- Srećan dan zaljubljenih! Ljubavi moja, hvala ti što postojiš i što si moje sve - napisala je pevačica u opisu romantičnih fotografija.

Kako je izgledalo iznenađenje za Dan zaljubljenih za Draganu, kao i kako se obukla u skladu sa "praznikom" ljubavi, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Dragana Mirković uživa u zimskim čarolijama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danas je

    14. februar 2021 | 13:28

    Sveti Trifun dan vinogradara i voćara.To je on njoj čestitao setio se one njene s početka karijere,da ti dođem sa osmehom kroz šljivike i livade.

  • Jaa

    14. februar 2021 | 13:27

    Baba od pedeset godina izigrava klinku hahahah

  • Popaj

    14. februar 2021 | 12:57

    Nije čudo kada je to njihov praznik, a ona je sada njihova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA