≫ 

Brena i Boba sa Bjelogrićem i njegovom ženom slave Dan zaljubljenih u Majamiju: Evo kako se provode

Dragan i njegova supruga slave i 25 godina braka

  • 11

Lepa Brena i Boba Živojinović već neko vreme uživaju u Majamiju, a njima su se za Dan zaljubljenih pridružili glumac Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja.

Brena, Boba, Dragan i Maja uživaju na luksuznoj destinaciji, a "praznik" ljubavi odlučili su da proslave zajedno u jednom restoranu u Majamiju.

Pevačica je zabeležila atmosferu iz restorana i kadrove objavila na svom Instagram profili, a sudeći po onome što se vidi na snimcima, oni se odlično provode.

Dok Dragan i Boba razgovaraju i opuštajući se uz piće, pored pevačice, koja sve snima, sedi Bjelogrlićeva lepa supruga. Sa njima je još ljudi, a svi uživaju u dobroj muzici, ukusnoj hrani i piću.

Inače, Dragan i Maja Bjelogrlić došli su u Majami kako bi proslavili 25 godina braka, dok će svoj odmor kasnije pridužiti u Meksiku.

Kako su Brena, Boba, Dragan i Maja proslavili Dan zaljubljenih pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    14. februar 2021 | 16:06

    Bjelogrliću Vučić ne valja a sve serije je snimao za njegove vlasti i sve puštane na RTS.......zaradilo se pa se može.......

  • Qwer

    14. februar 2021 | 18:16

    Drago mi je da i ova sirotinja vidi malo sveta. Neka, za to smo se i borili. Mi smo im to omogućili. Duše naše, kako su se opustili.

  • Lele

    14. februar 2021 | 17:28

    Sve pravoslavac do pravoslavca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA