≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbačena zadrugarka otkrila šta Ša planira da uradi po pitanju Tare: "Nenadu stvarno nije dobro"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rekla sam mu da dođe sebi, izgubio je sebe u celoj priči"

  • 0
Ivana Marinković, Tara Simov, Nenad Aleksić Ša Ivana Marinković, Tara SImov, Nenad Aleksić Ša, Foto: Nikola Tomić, Youtube/Zadruga Official

Zadrugari Maja Marković, Nenad Aleksić Ša i Ivana Marinković bili su prošle nedelje nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 4", a sa najmanjim brojem glasova sinoć je rijaliti napustila Ivana.

Naime, u studiju podršku jedina nije imala Maja Marković, dok je Nenadov prijatelj u studiju otkrio da je njegovo mišljenje da je Ša ipak ostao bez supruge zbog svog odnosa sa Tarom Simov.

Reper je ostao u rijalitiju sa 81% podrške gledalaca, Maja Marković je dobila 11% glasova, a Ivana 8% glasova, te je odmah morala da se pozdravi sa cimerima i da napusti Belu kuću.

Ivana je nakon izbacivanja prokomentarisala trenutno najaktuelniju priču u "Zadruzi 4", a to je odnos Tare i Ša.

- Nenadu stvarno nije dobro, rekla sam mu da mora da dođe sebi, izgubio je sebe u celoj priči. Mislim da je postao toga svestan, non-stop mi je pričao o ženi i koliko se kaje. Odnos Tare i Ša meni nije normalan, ali mi je rekao da planira da se udalji - rekla je Marinkovićeva.

Šta je Ivana otkrila, pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA