Krila ga je kao zmija noge, a sada je presekla: Senidah objavila fotku sa 8 godina mlađim dečkom

Pevačica je putem Instagrama čestitala Dan zaljubljenih svom izabraniku

  • 5
Senidah sa novom frizurom Senidah, Foto: Instagram/senida_h

Pevačica Senida Hajdarpašić Senidah odlučila je da ne krije više od javnosti koliko je srećna u ljubavi, te je na Dan zaljubljenih objavila sliku sa partnerom i iznenadila mnoge.

Naime, krajem 2019. saznalo se da pevačica ima dečka, ali je krila svoj privatan život kao zmija noge.

Marko je, kako se tada pisalo, osam godina mlađi od nje, a radio je kao obezbeđenje u jednom klubu i sa pevačicom se upoznao sasvim slučajno, te su ubrzo uplovili u romansu, a sada je Senidah objavila i prvu zajedničku sliku.

Pevačica je putem Instagrama čestitala Dan zaljubljenih svom izabraniku, a njeni pratioci oduševljeno su kometarisali sliku ističući da su zaista lep par.

Kako izgleda Senidin dečko, pogledajte u galeriji:

- Marko je veoma fin i kulturan dečko. Njih dvoje su se upoznali u jednoj crnogorskoj diskoteci preko leta, dok je on radio kao obezbeđenje. Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a on je već pri prvom susret proveo određeno vreme sa Senidom u bekstejdžu - rekao je tada izvor upućen u priču i dodao:

- Odmah su se između njih mogle primetiti varnice. Marko se pohvalio drugovima kako je bio u društvu pevačice, a nedugo zatim njih dvoje su uplovili u ljubavnu romansu. Senida je zaista nikad srećnija, vidi se da joj prija ljubav i da je pravi džentlmen prema njoj - ispričao je izvor za medije, a kako se dalje navodilo, Marko je završio pomorsku školu, ali je na kraju ipak odlučio da radi kao obezbeđenje po klubovima.

Video: Senida objavila snimak na kojem je bez šminke, zapalila je Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA