Ana Korać za Dan zaljubljenih dobila skupocenog Poršea: Ukrašen mašnicom, a iz njega izlaze baloni

Neko očigledno nije štedeo kako bi iznenadio Anu

  • 76
Ana Korac Foto: Instagram/ana_korac

Bivša rijaliti učesnica Ana Korać pohvalila se poklonom za Dan zaljubljenih, a u pitanju je skupoceni automobil koji ju je potpuno "osvojio".

Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografije i snimak zakasnelog poklona, belog automobila sa crvenom mašnom, a kroz prozore izlazili su crveni baloni u obliku srca.

Na automobilu sačekao ju je predivan buket ruža, a kada je otvorila vrta izašli su baloni. U pitanju je Porše panamera u beloj boji, a neko nije žalio novac kako bi iznenadio bivšu rijaliti učesnicu.

- Moj Valentino kasni malo, ali mu je oprošteno - napisala je Ana uz objavu, ali nije želela da otkrije od koga je dobila skupoceni automobil.

Automobil "Porše panamera" koji je Ana dobila za Dan zaljubljenih, kao i još neke njene poklone, pogledajte u videu na počeku teksta, kao i u galeriji u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zis

    15. februar 2021 | 21:06

    Prestanite vise da trujete zensku decu u Srbiji sa ovim sponzorusama.

  • Max

    15. februar 2021 | 21:17

    Mislim da su njeni samo baloni u celoj prici

  • Ilija Cvorovic

    15. februar 2021 | 20:26

    Boze dragi mogu zamisliti kako je postenim obrazovanim devojkama kad ovo vide, kakva je to stimulacija u zivotu, ova devojka jedva da zna u kojoj drzavi se nalazi Niš... suvisno je bilo sta reci osim pakuj se i sto dalje odavde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA