≫ 

Afrika žestoko o Uraganki: "Ona je duže vreme u vezi sa tim nekim starijim, ćelavim čovekom!"

Ponovo se digla prašina između dve koleginice, a sve je to navodno zbog Vladimira Volkova

  • 14
Ivana Nikolić, Sandra Afrika Ivana Nikolić i Sandra Afrika, Foto: Nikola Tomić

Nedavno se u medijima pojavila vest da je članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić u vezi sa bivšim dečkom svoje koleginice Sandre Afrike, fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Naime, Sandra jesada rekla da nju uopšte ne poznaje, da nisu prijateljice, ali i da nikoga nije blokirala.

Nakon što se slegla prašina u vezi sa tom pričom, Afrika je za jednu televiziju otkrila da je Ivana u vezi sa starijim muškarcem.

- Ja tu devojku uopšte ne poznajem, privatno. Nikada se nismo družile! Pročitala sam da sam ja nju blokirala... Ja koliko znam, ona je u vezi sa nekim starijim, ćelavim čovekom. Koliko sam ja upućena, ona je već duže vreme u toj dugoj vezi, sa tim nekim starijim čovekom, ćelavim. To je što ja znam - rekla je Sandra za deToxic.

- A, sad, ako je sve ovo neki marketinški trik ili tako nešto, mislim stvarno, ne znam više šta da kažem. Mogu samo da kažem da se na takvim stvarima ne gradi karijera. Gradi se tako što imaš dobre pesme, dobre spotove, što ti u klubu bude prepuno i gazda ti na kraju svirke dođe i kaže da ste dobro odradili to veče. Tako se gradi karijera, a na ovakvim budalaštinama i glupostima - ne - dodala je.

Ovim povodom kontaktirali smo PR službu grupe Hurricane, iz koje nam je putem poruke stigao sledeći odgovor:

- Ne želi Ivana da komentariše izjavu Sandre Afrike. Nema komentar.

Podsetimo, Nikolićeva je rekla da je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a posle toga su počele da kolaju glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe demantovala.

- Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju - jasno je rekla Nikolićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA