≫ 

Predojević mesecima pokušavao da se zaposli: "Tražio sam posao po celoj Srbiji, išlo je veoma teško"

"Aktivno sam tražio posao po celoj Srbiji i kao diplomirani komunikolog i kao pilot", kaže voditelj

  • 0
SRĐAN PREDOJEVIĆ Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Srđan Predojević (49) konačno se vratio na male ekrane, kao voditelj novog Pinkovog kanala "Vesti", gde je u ponedeljak, 15. februara, startovao sa autorskom emisijom.

Međutim, priznaje da su protekli meseci, otkad je otišao sa Prve televizije, za njega bili teški.

- Period od proteklih šest meseci iskoristio sam da se dobro naspavam i uspeo sam u tome. Aktivno sam tražio posao po celoj Srbiji i kao diplomirani komunikolog i kao pilot. Išlo je veoma teško, naročito zbog cele situacije oko korone. Ali, očigledno da je vreme radilo za mene i u jednom trenutku je stigla ponuda baš onakva kakva se samo poželeti može - dnevnik u glavnom terminu na novoj televizijskoj stanici - rekao je Srđan.

Predojević na novom kanalu radi sa mladom jutjuberkom Sarom Stanković, a tu je i lepa plavuša koju svi dobro znaju - Dušica Spasić.

- Veza između emisije i publike biće upravo Sara, koja ima ogromno iskustvo na društvenim mrežama gde je veoma prepoznatljiva. Nije je to kandidovalo da dobije posao, već to što je završila političke nauke u Parizu, simultano prevodi francuski, a sada je na postdiplomskim studijama iz oblasti novinarstva. Sara je sačinjena od poštenja, elegancije, dobrote i marljivosti - istakao je voditelj za Informer.

Podsetimo, Srđan i njegova dugogodišnja partnerka na malim ekranima, Jovana Joksimović, od 21. septembra ne rade na Prvoj televiziji.

Ona je nakon toga počela sa radom na televiziji svog muža Željka Joksimovića, a Srđan je tragao za poslom.

Kako nam je Srđan potvrdio u jednom razgovoru, on nije odustao od tužbe protiv Prve, dok je Jovana u intervjuu za Story potvrdila da su se sporazumno rastali.

Nemam nikakvu emociju prema svemu tome, niti mislim da mi se nešto loše desilo. Držala sam se nekih svojih principa, držaću ih se i dalje, a promena posla je nešto što sam u životu navikla. Uostalom, ostati na jednom mestu čitavog profesionalnog života verovatno je najgora moguća stvar koju možete da uradite u svojoj karijeri. To bi značilo da ste unapred odustali od svakog izazova i napretka - rekla je Jovana.

- Ne žalim, niti sam i trenutak žalila. Toj televiziji sam dala izuzetan Jutarnji program, vrlo sam zadovoljna kvalitetom koji smo dostigli, nemam čega da se stidim, naprotiv, ponosim se time što sam uradila i to je jedino na kraju što ću pamtiti - navela je Jovana, koja je obrazložila zašto je odustala od tužbe protiv odgovornih sa "Prve".

- Zbog svega što sam već rekla. To bi bilo kao da patim za starim nameštajem, bavim se njegovom sudbinom, iako ga više nikada neću koristiti. Došla sam u novu kuću, moju kuću i ona mi je prioritet. Prašinom na starudiji neka se bave drugim - rekla je Jovana.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Srđanom Predojevićem, rekla je sledeće:

Znam da su ljudi željni skandaloznih vesti, ali ni Srđan ni ja nismo takva vest, niti imamo želju. I posle toliko godina, tokom kojih smo često provodili zajedno više vremena nego s porodicama, ne postoji ništa drugo što bi moglo sve da izbriše i stvori bilo kakav sukob. Mi smo životni prijatelji i to ćemo svakako ostati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA