Prijovićka na košarkaškom terenu sa sinom: Odlično se zabavljaju, a mama mu je pomogla da "zakuca"

Aleksandra uživa u zajedničkim momentima sa naslednikom

  • 3

Popuarna pevačica Aleksandra Prijović uživa provodeći vreme sa sinom Aleksandrom Živojinovićem, a sada je pokazala kako njen naslednik "zakucava".

Naime, Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila snimak sa terena dok sa sinom igra košarku. Kako je Aleksamdar i dalje mali, mama mu je pomogla da dohvati koš.

Prijovićka je podigla naslednika kako bi "zakucao", a zajednički momenat mame i sina raznežio je sve. Ona je u objavi tagovala košarkaša Maria Nakića uz emotikon koji plače od smeha.

Inače, Mario je polubrat Aleksandrinom suprugu Filipu Živojinoviću. Zorica Nakić, nakon braka sa Bobom Živojinovićem, iz kogje dobila Filipa, udala se za Iva Nakića, sa kojim ima sina Maria.

Mario je košarkaš Real Madreida, veoma je uspešan u ovom sportu, a trenutno je na pozajmici u Belgiji, a kako izgledam, mali Aleksandar pokazuje ljubav prema sportu, baš kao i njegov stric. Kako Alesandra pomaže sinu da "zakuca" pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Prija u zoološkom vrtu sa sinom: Dok se zajedno igraju pevačica ne skida osmeh sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA