≫ 

Darko Lazić šokirao! Obukao garderobu koju je nosio kada je imao 88 kilograma više - sve mu visi

Pevač se bukvalno "prepolovio"

  • 4
Darko Lazić Foto: ATA images

Popularni pevač Darko Lazić smršao je 88 kilograma, a kada je u emisiji uživo obukao garderobu koju je nosio pre nego što je izgubio kilograme, sve je šokirao.

Naime, Lazić je gostovao u emisji "Amidži šou" gde je otkrio da je nakon operacije želuca smršao 88 kilograma, ali da je u jednom periodu izgubio i neverovatnih 93 kilograma, ali da je tada sebi izgledao previše mršavo.

- Ne valja Darko kako god da okreneš, pa ne udovljavam više nikome nego sebi. Lakši sam od tebe 20 kilograma sigurno. Smršao sam 88 kilograma - rekao je Lazić.

- Bio sam još 5 kilograma niže i onda je to ružno izgledao, ceo život se borim da smršam, a poslednja dva meseca borio sam se da se ugojim. Ugojio sam se 5 kilograma u psolednja dva meseca, jedva! Pio sam noću sokve, jeo čokoladu, pored kreveta stavim čokoladu, budim se i jedem, To je bilo zaista preterano, 80 je moja idelna kilaža - dodao je Darko.

Voditelj Ognjen Amidžić je zatim Laziću dao garderobu koju je nosio u periodu  kada je imao 88 kilograma više, a kada je Lazić to obukao sve je visilo sa njega, pa je na društvenim mrežama pokrenuo lavinu komentara.

"Čovek se prepolovio", "Šokiran sam! Vratite Darka Lazića", "Osušio se", "Nikad boje nije izgledao, jedva sam ga prepoznala", "Neverovatno kakva promena!", pisali su ljudi.

Šta je rekao Darko o svojoj kilaži, pogledajte u videu u nastavku, a kako izgleda u garderobi koju je nosio pre nego što je smršao pogledajte u galeriji iznad.

Video: Darko Lazić opet divlja za volanom: Snimao kako vozi 160 kilometara na čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA