≫ 

"Niko nikada kao ti...": Marija i Karleuša potresnim objavama evocirale uspomene na Šabana

Kralj narodne muzike tragično je izgubio život na današnji dan, 17. februara 2019. godine

  • 3
Šaban Šaulić Foto: Marko Jovanović

Na današnji dan, 17. februara 2019. godine preminuo je kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a pevačice i nekadanje Šabanove koleginice iz žirija muzičkog takmičanje "Zvezde Granda", evocirale su uspomene na pokojnog pevača.

Jelena Karleuša na svom Instagram profilu objavila je kolaž fotografija sa pokojinim pevačem, koje su nastale tokom snimanja Zvezda Granda, a uz objavu dodala je i tužan smajli.

Marija Šerifović objavila je zajdničku fotografiju sa Šaulićem, a zatim i jednu na kojoj je Šaban pozirao na njegovom omiljenom mestu, u Krčedinu, gde je često odlazio da peca i odmara.

- Niko nikada kao ti. Bilo jednom i više nikada - napisala je Maraija uz objavu i dodala nekoliko emotikona srca, a njena objava rastužila je mnoge.

Podsetimo, Šaban je 16. februara 2019. godine imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa, 17. februara ujutru, tragično je stradao Šaban, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Sobraćajnu nesreću, u kojoj su Šaban i Mirsad izgubili život, izazvao je Nemac, turskih korena, Alsin Levent (36) koji je optužen za dvostruko ubistvo iz nehata, nanošenje telesne povrede iz nehata, kao i opasne radnje u saobraćaju te vožnju bez vozačke dozvole.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Okružni sud u Giterslou je početkom 2020. otkazao prvo ročište, zbog pandemije, a prema navodima Okružnog suda, Levant je priznao krivicu.

Video: Love&Live: Telegraf u čast Šabanu Šauliću (CELA EMISIJA)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    17. februar 2021 | 09:02

    Zaista je Kralj narodne muzike,u pravom smislu reci.

  • Lejla

    17. februar 2021 | 08:55

    Ali evo sad se kunem,bar još jednom dok ne umrem...tvoje usne poljubit ću ja...

  • Vuk

    17. februar 2021 | 12:25

    Evo koliko je prošlo, još ne mogu da shvatim da ovog čoveka nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA