≫ 

Manekenka se naljutila jer je oslovljavaju sa "Bikovićeva bivša": To me užasava i degradira!

Manekenka kaže da iza nje stoje samo njeni roditelji i želi da je svi zovu po imenu i prezimenu

  • 3
Miloš Biković, Barbara Tatalović Miloš Biković, Barbara Tatalović / Foto: Instagram/barbaratatalovic

Manekenka Barbara Tatalović, nekadašnja emotivna partnerka popularnog Maraša, oglasila se povodom naslova u medijima nakon požara u njenoj porodičnoj fabrici, u kojima su novinari pored njenog imena i prezimena stavljali "bivša devojka Miloša Bikovića".

Barbara je prvo prokomentarisala požar koji je pre nedelju dana izbio u fabrici nameštaja u okolini Vajeva.

- Sve što imam da kažem jeste da smo od početka svi zajedno u ovom poslu. Zajedno smo kako u dobru, tako i u zlu. Usponi i padovi su sastavni deo života, a najveća vrednosti je stabilna porodica i moja je upravo takva - napisala je manekenka, da bi se nakon par dana ponovo oglasila povodom "titule" "Bikovićeva bivša".

Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - prenosi Story.

Podsetimo, veliki požar izbio desetog februara oko 22 sata je u proizvodnom pogonu fabrike nameštaja “Samedi”, koja se nalazi u Industrijskoj zoni u Valjevu.

Tom prilikom nije bilo povređenih ni stradalih, a uzrok požara u jednom od proizvodnih pogona ove kompanije za proizvodnju nameštaja nije poznat.

Video: Miloš Biković i Anja Alač ponovo zajedno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    17. februar 2021 | 12:47

    U pravu je devojka. To što je bilo, bilo je, što će biti biće, ali ona je uvek devojka ili žena koja ima svoj identitet. Ne verujem da to godi i Milošu i njegovoj sadašnjoj devojci.

  • tea

    17. februar 2021 | 12:40

    verovatno bivsa da bi znali citaoci o kome se radi.

  • Ana

    17. februar 2021 | 22:00

    Koga ne bi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA