Šabanov vanbračni sin došao na pomen ocu! Hasan Dudić: "Nema razloga da se pozdravimo"

"Na groblje sam došao prvi da ne gledam te ljude koji su došli da se slikaju", istakao je Dudić

  • 16
Robert Saulic, Hasan Dudic, Saban Robert Šaulić, Šaban Šaulić, Hasan Dudić, Foto: Telegraf, Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Povodom druge godišnjice smrti njihovog voljenog Šabana Šaulića, osim njegove porodice, grob je posetio i pevač Hasan Dudić, brat pokojnog "kralja muzike", ali i Šabanov sin Robert.

Naime, Hasan je za Telegraf Jetset otkrio zašto se na pomenu nije pozdravio sa Šabanovim vanbračnim sinom, ali i da mu porodica pokojnog pevača ove godine nije poslala nikakav poziv niti obaveštenje o pomenu.

- Nije Robert sa mnom došao. Ja sam bio sa sinom i sa ženom - započeo je Dudić.

Na pitanje da li su se pozdravili, pevač je rekao da do toga nije došlo.

- Nisam, nisam... Nema razloga. Davno je to bilo, trebalo je da uđe u "Parove" i lupio je za nešto za svog oca, valjda je bio u rastrojstvu. Rekao je tada: "Kajem se što sam bio ocu na pomenu", i još nešto je "lupio". Tada sam ga ja okrenuo telefonom, i rekao mu da me ne zove više kada može tako za mog brata da govori - priznao je Hasan i dodao:

- Čim me neko dirne u Šabana, ja ne mogu. To ne opraštam nikome.

- Žao mi ga je i ja ne mogu da ga mrzim. Bilo mi je uvek žao. A na pomen sam došao prvi da ne gledam te ljude koji su došli da se slikaju. Ima tu ljudi kao što je kum Kole, Zorica koji su od srca došli. Ali ima puno i "navijača" koji su došli da se slikaju. Ne volim to da gledam. A nije me niko ni obavestio kada će se okupiti . Ja idem svake nedelje na grob. Mog brata, dok sam živ, voleću najviše - rekao je Dudić.

Hasan je priznao da je začuđen zbog toga što ga niko iz porodice Šaulić nije obavestio kada će se održati pomen.

- Mene čudi što me nisu obavestili. Ne znam iz kojih razloga, ali nikome ništa ne zameram. Jednostavno, ja sam bio sa mojim sinom i mojom Natašom. Bili smo pola sata. Video sam da dolaze neki likovi i pokupio sam se i otišao - ispričao je pevač.

Na pitanje kada se poslednji put čuo sa udovicom pokojnog pevača, Gordanom, Dudić je kratko odgovorio:

- Sa Gocom? Ima jedno mesec-dva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA