Šabanova udovica o navodima da je posle njegove pogibije uzela skoro 200.000 evra od osiguranja

Goca je od austrijske osiguravajuće kompanije, kako prenose mediji, navodno dobila određenu sumu novca

  • 14
Šaban i Gordana Šaulić Šaban i Gordana Šaulić / Foto: Marko Jovanović

Danas, u sredu, 17. februara,navršile su se dve godine od pogibije kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a u medijima se pojavlia informacija da je njegova porodica navodno rešila i pitanje životnog osiguranja pokojnog pevača.

Naime, prema objavljenim navodima, Goca je od austrijske osiguravajuće kompanije prošle godine navodno dobila blizu 200.000 evra jer je Šaban kod njih više od decenije uplaćivao novac za slučaj nesreće ili povrede.

Od tih para je, navodno, prenose mediji, ona vratila deo duga koji je nastao jer je navodno unapred uzimala novac za Šaulićeve nastupe, a reč je o sumi od blizu 250.000 evra.

Ovim povodom pozvali smo Gordanu, kako bi nam dala komentar na pomenute navode iz medija, ali je ona zvučala prilično revoltirano zbog teme o kojoj se radi.

- Ma, dajte, molim vas, ko može da priča takve gluposti?! Ko veruje još u te budalaštine?! - rekla je za Telegraf Jetset udovica kralja narodne muzike i odmah zatim prekinula je vezu.

Podsetimo, porodica Šaulić bila je danas, 17. februara, na Novom groblju, povodom druge godišnjice smrti njihovog voljenog Šabana.

Pevačeva udovica nije uspela da zadrži suze, a sve vreme su uz nju bila deca.

Na pomen je došla i Šabanova kuma Zorica Brunclik, sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko vić™

    17. februar 2021 | 17:30

    Pa šta i da je tačno? Ako je čovek uplaćivao osiguranje normalno je i da dobiju naknadu. Dokon narod nema pametniji posao nego da se bavi tuđim životima.

  • Qwer

    17. februar 2021 | 17:22

    I da jeste, neka je. Plaćali ljudi osuguranje i to im pripada. Osim toga, šta koga briga. Pustite ljude da na miru žive. Svi bi da im uređuju život, da ih "penale" za ponešto, a ne znaju pravu istinu, niti su sa tim ljudima bili u bilo kakvom kontaktu. Goca je bila i ostala stub porodice, uz svo poštivanje i uvažavanje pokojnog Šabana.

  • Danica 67

    17. februar 2021 | 19:56

    Našla i ona Dečka (35) . Videla ih ja ljube se 😤💏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA