≫ 

Tanjini roditelji prodali imanje da bi ona mogla da ode u Australiju: Borba za decu počinje sutra

Pevačica veruje da će pravda pobediti i da će joj sud vratiti decu

  • 3
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Tanja Savić svoje sinove Maksima i Đorđa nije videla više od devet meseci, a sada je otišla u Australiju kako bi se pred sudom borila za svoje naslednike.

Naime, Tanja bi trebalo nakon višemesečne borbe da se suoči na suđenju sa svojim mužem Dušanom Jovančevićem,a kako je ranije pričala nada se da će sve na kraju biti u njenu korist.

- Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu - rekla je tada emotivno Tanja.

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika - kaže izvor za Blic.

Tanja je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog 19. februara kada je zakazano prvo ročište.

- Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - iskrena je bila tada Savićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    18. februar 2021 | 10:54

    Znači vraća se mužu...🤔. Očekujte slike srećne porodice. Nece se ona vratiti u narednih 5 godina.

  • MIG BIS

    18. februar 2021 | 12:57

    U mnogim zemljama kad deca navrse 14 g, mogu sama odlucit sa kojim roditeljem zele zivet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA