≫ 

Bojanić oštro o Miroslavu Iliću koji odbija da prizna sina Devina: "Kao da im je smrtna presuda!"

- Kažu mnogi da je uticaj porodice kriv, pa i ta njegova deca bi trebalo da budu ponosna što imaju još jednog brata - smatra Bojanić

  • 20
Milos Bojanic, Devin, Miroslav Ilic Miloš Bojanić, Dervin Antonovič, Miroslav Ilić, Foto: ATA images, A. Nalbantjan, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Pevač Miloš Bojanić i bivši rijaliti učesnik prokomentarisao je kakav stav ima o vanbračnoj deci, a onda se osvrnuo na svog kolegu Miroslava Ilića koji i dalje ne želi da prizna svog sina Devina.

- Nikada neću shvatiti stav Miroslava Ilića. Pa ja kad bih saznao da imam vanbračnog sina u Americi, pa ja bih preplivao okean da odem da ga vidim. Nema sile koja bi me sprečila da me dete traži, a da ja neću da ga priznam - izjavio je pevač za Star.

Pa ja bi se sa tim sinom slikao za sve novine da ga pokažem i da ga upišem na listu naslednika. Ej, da neko ne prizna svoje dete, pa to za mene nema veze sa životom. Pa i Marinko Rokvić je priznao vanbračnog sina - dodao je pevač.

- Miroslav Ilić je takav, eto to govori o njemu. Nije to auto ili neki predmet nego živ čovek. Pa ja sam živi svedok ljubavi Miroslava i Mire. Toliko puta smo sedeli zajedno, pili piće, pričali - dodao je Miloš.

- Žena je bila u vezi sa njim, pa to svi znamo bre. A Miroslav i dalje bega, u stvari on beži od samog sebe. Kažu mnogi da je uticaj porodice kriv, pa i ta njegova deca bi trebalo da budu ponosna što imaju još jednog brata - smatra Bojanić.

- A oni se ponašaju kao da im je Devin smrtna presuda. Stvarno ih ne razumem. Jedino ako ne žele da dele imovinu sa tim dečkom, jer sve se ipak na kraju vrti oko toga - zaključio je pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA