Bojana Rodić i Mirko Šijan se snimali tokom vožnje: Na veoma bitan detalj nisu obratili pažnju

Šijan se toliko opustio da je u jednom trenutku i zaigrao uz pesmu Ljube Aličića

  • 4

Bojana Rodić u drugom je stanju i kroz nekoliko meseci postaće mama, a radost i dirljive momente sa partnerom Mirkom Šijanom ne krije.

No, njena nova objava privukla je pažnju zbog neopreznosti.

Naime, Bojana je na svom Instagram profilu objavila snimak na koje ona i Mirko Šijan, uživaju u vožnji i muzici, međutim svi su primetili da budući roditelji nisu vezali sigurnosni pojas.

Dok je vozio, Mirko se opustio uz poznati narodnjak, a na snimku se vidi i da je Bojanin sigurnosni pojas zakačen, ali iza njenih leđa.

Podsetimo, informaciju da čekaju bebu objavili su za Božić, a Goca Božinovska veoma se obradovala što će postati baba:

Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - rekla je Goca tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA