≫ 

Elena Karić posle razvoda od Jugoslava otišla u Norvešku, evo sa kim je pronašla mir

- Prostor između svetova i priča gde možemo da nađemo poeziju u jednostavnim stvarima - napisala je Elena

  • 16

Samo nekoliko dana nakon što se i zvanično razvela od Jugoslava Karića, Elena Karaman otputovala je u Norvešku. Dizajnerka enterijera uživa u prirodi, gde meditira i obavlja svoje rituale, a društvo joj pravi njen dečko, fotograf Dušan Reljin.

Nakon teškog perioda i rastanka od supruga, s kojim je 16 godina bila u braku, Elena je odlučila da sebi da malo oduška. Otputovala je u inostranstvo, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, u pitanju je manje mesto izolovano od grada. Na slici koju je juče postavila na Fejsbuk i Instagram Elena pozira pored jezera, a po položaju njenog tela deluje kao da izvodi neki od svojih rituala. To se može zaključiti i po onome što je napisala ispod fotografije.

- Postoji nešto neverovatno inspirativno - biti živ u ovom trenutku. Između raspada stare paradigme i stvaranja nove, da li u ličnom životu ili na kolektivnom nivou, tu je ovaj sveti prostor. Prostor između svetova i priča gde možemo da nađemo poeziju u jednostavnim stvarima - napisala je Elena aludirajući na to da su u njenom životu nastupile velike promene.

Zasad nije poznato koliko dugo će Elena i Dušan ostati u Norveškoj, kao i da li planiraju da otpočnu život tamo ili je u pitanju samo odmor.

Podsetimo, dizajnerka i Jugoslav su nedavno zakonski okončali brak, ali u ljubavi nisu bili već duže od godinu dana. Povod za to je njena romansa s Reljinom, sa kojim već neko vreme živi zajedno.

Video: Oltar Elene Karić za Noć veštica: Katolička slika Isusa Hrista, keltski Bog Kernunosa...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA