≫ 

"Moj život": Rasta objavio prvu fotografiju nakon izlaska iz zatvora sa najbitnijom osobom

Muzičar je 27.januara pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu, gde je u pritvoru proveo skoro četiri meseca zatvora od hapšenja u oktobru prošle godine

  • 8
Reper, Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta, Foto: Nikola Tomić

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je izašao na slobodu nakon četiri meseca provedenih u pritvoru. Prema rečima njegove bivše supruge Ane Nikolić, prva osoba sa kojom je proveo dan je njihova ćerka Tara.

Koliko je reper vezan za svoju mezimicu i koliko prisan odnos imaju, pokazuje i njegova prva objava nakon izlaska iz zatvora.

Naime, Stefan je objavio fotografiju na kojoj se izležava na kauču sa malenom Tarom, a u opisu fotografije napisao je "Moj život".

"Zlato tatino, budite uvek zajedno", "Neka vas sreća prati", "Najlepši trenuci su sa decom, uživaj", samo su neki od komentara fanova.

Podsetimo, Stefan Đurić izašao je iz pritvora u sredu 27. januara. Muzičar je pušten iz Okružnog zatvora u Beogradu, gde je u pritvoru proveo skoro četiri meseca zatvora od hapšenja u oktobru prošle godine.

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor reperu Stefanu Ðuriću Rasti i L.B. koji se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu.

Đuriću i L.B. pritvor je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, rekla je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

Video: Đorđe David: Pravda za Rastu? Šta?! Pravda za narkomane, prostitutke, dilere...?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    20. februar 2021 | 18:43

    Sada si se setio deteta i sve tako do prvog dzointa i doze belog. Ne bi ti meni izasao iz zatvora najmanje 5 godina bez uslovnog, a i onaj Gazmen takodje. Vi ste rak rana ovog drustva propalice. Imaces detetu o cemu da pricas kada poraste kako si bio u zatvoru zbog droge.

  • zac

    20. februar 2021 | 20:53

    Nazalost dete ne moze da bira roditelje,puno srece detetu!

  • Др

    20. februar 2021 | 17:45

    Једва дочекасмо!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA