≫ 

Balaševićev sin se bavi sportom, pokrenuo je i privatan biznis, a na veridbi mu nisu bili roditelji

Nije krenuo očevim stopama, ali je uspešan u onome čime se bavi

  • 6
Aleksa i Đorđe Balašević Foto: ATA Images, Telegraf.tv

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, godinama se uspešno bavi rvanjem, a pre nekoliko godina pokrenuo je i privatan biznis.

Aleksa je u rvanju dobijao brojne nagrade za uspeh, a već duži period se bavi i organizovanjem MMA borbi.

- Šokiraju se, dođu i napišu: "E, pa ti si napravio biznis od borbi". Ja odgovorim: "Pa nije to mala stvar napraviti takav poslovni uspeh". Da li bi bilo interesantnije da sam napravio biznis od čipsa? - rekao je Balaševiće sin svojevremeno i dodao:

- Napravio sam biznis od jednog interesantnog sporta koji nije najpopularniji u Srbiji, ali ne znači da neće biti, što pokazuju i turniri koje sam organizovao praveći pionirske korake na tržištu Srbije. U posao, vođen sopstvenom idejom, zapravo sam ušao spontano, čak bez preteranih ambicija, ali ne kažem da ih sada nema, jer uspeh nosi nove planove i izazove.

Aleksa je sreću je našao kraj verenice Nikoline, ali otac, kao ni drugi članovi njegove porodice, nisu prisustvovali veridbi.

- Verili smo se u Nazaretu. Nekoliko meseci čekao sam blagoslov Patrijaršije i odredili su da to bude tamo, sa episkopom Romanosom, božjim čovekom odgovornim za mir u tim krajevima - rekao je Aleksa prošle godine i otkrio da su mi najbljiži nedosatajali na veridbi:

- Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro.

Podsetimo, Đorđe je preminuo juče, 19. febrauara, na Infektivnoj klinci u Novom Sadu, gde se prethodnih dana lečio od upale pluća.

Đorđe Balašević rodio se 11. maja 1953. godine u Novom Sadu. Bio je član grupa Žetva i Rani mraz, a 1982. je započeo solo karijeru. Ukupno je objavio 12 albuma.

Glumio je u nekoliko televizijskih serija, za koje je pisao i muziku. Singl "Računajte na nas", iz perioda dok je bio član Ranog mraza, postigao je veliku popularnost u socijalističkoj Jugoslaviji i ostao je popularan među jugonostalgičarima.

Objavio je veliki broj pesama koji su postali vanvremenski hitovi, a samo neke od njih su "Ne lomite mi bagrenje", "Slovenska", "Namćor", "Ringišpil"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA