≫ 

Ćerka Aleksandra Berčeka bila je u braku sa kontroverznim muzičarem, a danas je prava lepotica

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč

  • 1
Aleksandar Berček Aleksandar Berček, Foto: ATA Images

Ćerka glumca Aleksandra Berčeka, Mina Berček našla se u žiži javnosti, pre više od decenije, kada se udala za kontroverznog repera.

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler. Ovaj brak izazvao je neverovatnu pažnju, a trajao je samo nekoliko meseci!

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen - burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život - ali daleko od javnosti.

Iako se ne bavi javnim poslom i nije deo javnog života, Mina na Instagramu objavljuje fotografije, te njeni pratioci imaju priliku da vide u kakvu lepoticu je stasala.

Kako Mina danas izgleda, pogledajte u galeriji:

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode, jer je pre toga bio deo grupe "Bad Copy", i posvetio se porodici.

Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u "Velikom bratu", emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Video: Razvod i brak sa njom dođe isto: Andrija Kuzmanović iskreno o Tamari Krcunović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA