Gorica Popović otvorila dušu: "U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka"

Gorica sledeće godine slavi 30 godina braka

  • 5
Gorica Popović Foto: ATA Images

Glumica Gorica Popović u braku je 30 godina sa džez saksofonistom Nešom Petrovićem i priznaje da u nekim momentima zažali što se nije ostvarila kao majka.

- U braku sam sa džez saksofonistom Nešom Petrovićem. On baš i ne voli da ga pominjem u medijima. Sledeće godine slavimo 30 godina braka. Neša od 1999. svira u No smoking orkestru. Sa njim sam proputovala ceo svet. Trenutno ima klasu u muzičkoj školi "Stanković" - rekla je Gorica.

- On je jedan sjajan čovek. Mnogo voli životinje i zato je i vegan. Nisam veliki ljubitelj mesa, ali nije uspeo da me prebaci na svoju stranu. U nekim trenucima zažalim što nisam postala majka. Ipak, nije mi to teret koji mi leži na srcu. Naše dete bi bilo darovito, ali živi se i bez toga - rekla je glumica za "Kurir".

Gorica je istakla da za vreme pandemije korona virusa, kao i u teškim trenucima uvek gleda napred i ima dve rečenice koje su njen životni moto.

- Dobila sam i nagrade "Žanku Stokić" i "Pavla Vuisića". Snimljen je i dokumentarac o meni, a i spremna je monografija, ali korona je stopirala njihovu promociju. Kad su mi izvukli šta sam sve radila, nekih se stvari i ne sećam. Ne mogu da se žalim da nisam radila i imala posla. Trudim se da ne razmišljam o smrti i starosti - ispričala je glumica i dodala:

- Imam dve rečenice koje su moj životni moto. Prva je: "Ne možeš dve lubenice da staviš pod jednu mišku", a druga je: "Iznad oblaka uvek sija sunce". Kad nastupe krize, uvek sebi kažem: "Gorice, gledaj samo napred i znaj da će tamo biti svetlost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    21. februar 2021 | 21:08

    Bas tako. Zivi se na razne nacine. Ne postoji samo 1 "ispravan i pozeljan". Zivi bez povredjivanja drugih i to je to.

  • Marija

    21. februar 2021 | 22:06

    "Naše dete bi bilo darovito,ali živi se i bez toga" Tužno...govori kao da je dete stvar,može to mnogo nežnije da se kaže.

  • Licemerka

    21. februar 2021 | 21:20

    G-đa Gorice,dosadna vam serija. Uspava me -gledajući....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA