Goca Božinovska: "Mama mi je na samrti, a on priča da me je Šijan izbacio iz kuće"

- Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, a sada me ne vadi iz usta - rekla je Goca

  • 7
Goca Bozinovska Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal, Telegraf.rs

Pevačici Goci Božinovska nije se dopalo ono što je Nebojša Tubić Žabac u jednoj emisiji rekao o njoj, pa je zbog reči bivšeg partnera bila neprijatno iznenađena i iznela svoju stranu priče.

Naime, Žabac je rekao da je Gocu njen prvi suprug Zoran Šijan izbacio na ulicu sa decom, kada ga je pevačica uhvatila u prevari. Međutim, Božinovksa tvrdi da to nije istina, a pomenula je i svoju majku i rastužila sve.

- U Kraljevu sam, slabo gledam televiziju, a onda me odjednom svi zovu da mi prepričavaju šta je Žabac rekao o meni. Mama mi je polumrtva, žena je fenomen ali je živa. Istina je da sam mu prva dolazila u posetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Bio je prema meni dobar čovek i ja sam ga zbog toga maksimalno ispoštovala - rekla je Goca za Star i dodala:

- Šta mu treba sada da spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili nisam. Verovatno su to posledice ranjavanja, pa posle toliko godina sve to pominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, a sada me ne vadi iz usta.

- Lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio sa dvoje male dece. To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu nego sam se ja sa decom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj, izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča - zaključila je pevačica.

- Veza sa Gocom je bila turbulentna. Mi smo se toliko zbližili da smo na kraju bili kao brat i sestra. Upoznali smo se preko njene drugarice. Kada je ona uhvatila Šijana da je vara, on je nju izbacio napolje sa dvoje dece. Njoj je ta drugarica dala tad 500 maraka i neki mali auto, posle je nju Goca gledala kao spasitelja ceo život. Šijan je dolazio kod mene, bio je napaljen na motore i automobile - ispričao je Žabac ranije za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Real

    21. februar 2021 | 20:29

    Mama ti je na samrti vec dve godine. Samo ti imas mamu. O Boze....

  • Johan

    21. februar 2021 | 20:07

    Sigurno je slucaj rekao istinu o tebi kao i mnoge druge stvari koje su istinite

  • DARKO 100%

    21. februar 2021 | 20:02

    Neradnici najvise vole da cakulaju,ogovaraju ,jer onaj ko radi taj nema vremena za to,takav covek drugacije razmislja o zivotu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA