Dunja Ilić prodaje svoju garderobu na Instagramu: Evo zbog čega se odlučila na takav potez

Ilićeva se dve godine bavi glednajem u tarot karte

  • 7
Dunja Ilić Foto: Instagram/dunya_mithra

Pevačica Dunja Ilić koja već duže vreme živi van Srbije i to u različitim zemljama, na Instagramu je objavila da će rasprodati svoje stvari.

Naime, Dunja je na svom Instagram profilu objavila da se seli iz Gruzije, gde trenutno živi, a to je jedan od razloga da većinu stvari rasproda.

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima - napisala je Dunja.

- Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - dodala je Dunja i uz obaveštenje objavila fotografiju kofera.

Inače, Dunja se u Gruziji bavila čitanjem karata, i to tarot, a jednom prilikom otkrila je zašto se preselila baš u Gruziju i koliko zarađuje od svog biznisa.

- Zato što sam morala da čekam mogućnost da se vratim u Italiju, a u Srbiju nisam mogla da dođem. Tražila sam državu gde bih mogla što bolje da živim, a da ne bude skupo, tako sam odlučila da to bude Gruzija, jer ovde može godinu dana da se živi bez vize. Bavim se tarotom već dve godine, to je fina para, ali je malo teži posao, i zarađujem od vloga. Živim sa hiljadu do dve hiljade evra mesečno.. - ispričala je Ilićeva jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA