Darko Lazić otkrio da ga je Šaban zvao posle nesreće: "Bio je besan, samo sam spustio glavu"

Darko je 23. oktobra 2018. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću

  • 2
Darko Lazic, Saban Saulic Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Pevač Darko Lazić nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem 2018. godine bio je na sahrani kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a kako je istakao, tada je jedva stajao na štakama, jer se nije u potpunosti oporavio.

- Ja tad nisam ni smeo da budem na štakama tad duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao: "Idem, neću moći da ga otpratim do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega". To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio - rekao je Lazić.

Darko je otkrio i da se Šaban naljutio na njega i iskritikovo ga nakon teške saobraćajne nesreće, kada je njegov automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kako je i sam priznao, Lazić je tada bio u alkoholisanom stanju.

- Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene, i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem, i sve što je rekao bio je u pravu. Svaki njegov savet pamtim, ali uglavnom me je savetovao oko pevanja, to ću najviše pamtititi - ispričao je Lazić u emsiji "Sceniranje".

Podsetimo, Šaban je 16. februara 2019. godine imao nastup u klubu Farinda u Bilefeldu. Nekoliko sati posle nastupa, 17. februara ujutru, tragično je stradao Šaban, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Sabraćajnu nesreću, u kojoj su Šaban i Mirsad izgubili život, izazvao je Nemac, turskih korena, Alsin Levent (36) koji je optužen za dvostruko ubistvo iz nehata, nanošenje telesne povrede iz nehata, kao i opasne radnje u saobraćaju te vožnju bez vozačke dozvole.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Okružni sud u Giterslou je početkom 2020. otkazao prvo ročište, zbog pandemije, a prema navodima Okružnog suda, Levant je priznao krivicu.

Video: Darko Lazić opet divlja za volanom: Snimao kako vozi 160 kilometara na čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    21. februar 2021 | 23:47

    Sigurno da ti izdiktira broj računa na koji da uplatiš to što duguješ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA