Kaća Živković otkrila sa čime se suočava: "Ne znam da li je depresija ili šok, imala sam razne faze"

Na pevačicu utiče pandemija korona virusa

  • 4
Katarina Živković Foto: Nikola Tomić

Pevačica Katarina Živković otkrila je da je nedostatak posla usled pandemije korona virusa uticao na njeno psihičko stanje.

- Ne znam da li je depresija ili šok. Imala sam razne faze, imam ih i sada, oscilacije u raspoloženju. Jedno vreme mi je bio isključen telefon nekoliko dana - počela je priču Katarina i dodala:

- Nisam se nikom javljala niti izlazila iz kuće, a o gostovanjima po emisijama da i ne pričam iz razloga jer nemam šta da podelim sa ljudima i da na pitanje šta ima novo, jednostavno nemam odgovor, a sramota me je da iznova i iznova kao papagaj ponavljam nema ništa. Jako mi nedostaje moj posao.

- Mene je sramota koliko mi se ništa ne dešava i koliko me boli činjenica da ja tu ne mogu ništa i da nije do mene. Da ne mogu ništa da promenim i da se ovo što se dešava na globalnom nivou. Onog momenta kada se budem dozvala sebi, mislim da će do tada situacija da se stabilizuje - rekla je pevačica.

Na pitanje da li je trening održao tokom meseci korone, da ne padne u depresiju, Katarina kaže da mu se totalno predala.

- Održava me i dalje i ispunjava. Volim kada dobro izgledam i kada se dobro osećam - rekla je pevačica za "Super TV".

Video: Kija, Kaća Živković i žena od sultana pozirale u kupaćem, u sauni: Ne zna se koja je zgodnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. februar 2021 | 01:17

    Удај се, створи породицу, рађај децу и пандемија ти неће моћи ништа. Младост ти је прошла а и живот тече ... једног дана кад станеш и окренеш се а иза тебе никог, само празне приче, пропала каријера и незадовољство .

  • Nenad

    22. februar 2021 | 14:31

    Money, Money, Money ...

  • stanko

    22. februar 2021 | 12:07

    Mislim, kada bi se skroz skinula, a malo ti još treba, sigurno bi oydravila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA