• 1

Stefan Karić izneo šokantne detalje: "Niko ne zna da je moj otac bio na teškim drogama"

, Telegraf

Zadrugar otkrio šokantne detalje o Osmanu

  • 1
Stefan Osman Karić

Stefan i Osman Karić, Pritnskrin: TV Pink, Foto: A. Nalbantjan

Tokom "Igre istine", Stefan Karić je, za crnim stolom, otkrio šokantne detalje svoga života o kojima do sada nije govorio.

Naime, zadrugar je ovom prilikom otkrio kako je njegov otac, Osman, vodio bitku sa narkoticima, a on je to sve kao dete gledao.

- Na koje osobe si mislio kada si rekao Dragani svaka joj čast, jer je izašla na takav način? - glasilo je pitanje.

- Na sve prostitutke, koje su izabrale to zbog teškog života, možda će me narod osuditi, ali svako od nas ima tešku priču. Niko ne zna da je moj otac bio na teškim drogama, da sam ja to gledao. Da li je bila veća ili manja, ja sam imao sreću da sam imao i majku i oca pored sebe, hvala Bogu, izvukao se iz toga, ali ne mogu da kažem da osuđujem, ali mislim da ima drugi put da se boriš, nije lako, ali jednostavno, za sve devojke koje su skrenule sa tog puta - rekao je Karić.

- Da li se neka pronašla? - upitao je Mića.

- Ja sam se pronašla. Biću iskrena, ne mogu da kažem da se nisam pronašla prozvana. Nije Stefan tu toliko, koliko su ovi koji su skočili i vikali ,,Bravo, bravo". Ja se pronađem svaki put, jer mi uvek govore da sam prostitutka, da se j**** za pare, mene je to iznerviralo - rekla je MIlica.

- Svaka prostitutka se vadi da je imala težak život - ubacio se Karić.

- Ja sam bila na ulici i preživljavala. Bila sam u toj situaciji gde sam živela sama, nekad nisam imala za ovo, za ono, želela sam više od života i možda sam izabrala pogrešan put. Ja nisam imala koga da me povuče za ruku i da mi kaže da to ne valja - objasnila je Kemezova.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    Ko je ovaj?I ko mu je otac?Dele višak sa sirotinjom?od čega zive,kako zarađuju?ko su ?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima