≫ 

Karleušina ćerka pokazala sobu: Ako ste se pitali kako je sama napravila ovaj kutak - evo odgovora

Sve je u pink boji, a Atina je očigledno mislila na svaki detalj

  • 2

Atina Tošić, ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, otkrila je kako izgleda deo njene sobe u novoj kući na Dedinju i pokazala kako je ukrasila jedan kutak, što su se mnogi pitali.

Kao što je poznato, Karleuša i Tošić nedavno su pazarili vilu od 3 miliona evra, od Dragana Stojovića Piksija, koju su renovirali kako bi njihov novi dom bio uređen po njihovom ukusu. Atinina soba je završena, a ona je pokazala kako izgleda.

Atina je na TikTok-u objavila snimak i pokazala kako izgeda njena soba. Sve je u pink boji, a jedan detelj svima je zapao za oko i mnogi su se pitali kako ima baš takve "tapete".

Naime, iznad Atininog kreveta nalazi se kolaž u roze i pink boji, poput tapeta, a Karlušina i Tišićeva ćerka je to sama napravila. Ona je spojila razglednice i fotografije i zalepila ih na zid iznad kreveta, tako je u svoju sobu unela lični pečat.

Podsetimo, Jelena je nedavno bila kod Duška u Turskoj, a dok su roditelji zajedno uživali za Dan zaljubljenih, Atina je bila na Zlatiboru.

Inače, Atina je najpraćenija među decom javnih ličnosti koja još nemaju ni 18 godina, tako je na Instagramu prati nešto više od 124.000 ljudi, a na TikToku 76,5 hiljada pratilaca.

Kako izgleda Atinina soba, kao i kutak koji je posebno uredila, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Bajkovit kutak: Zavirite u sobu Atine Tošić u novoj vili na Dedinju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA