3 puta je plakala gledajući "Daru iz Jasenovca", u kojoj igra časnu sestru: Ova scena ju je slomila

- Opet mi nije dobro...Meni je Darin osmeh bio kao mač - izjavila je glumica u "Novom jutru"

  • 0
Tatjana Kecman Tatjana Kecman, Printskrin/TV Pink

Glumica Tatjana Kecman, koja je u filmu "Dara iz Jasenovca" u ulozi nemilosrdne časne sestre Barte Pulherije, glavne upravnice dečjeg logora u Jastrebarskom, priznala je da nije bilo lako snimiti ovako težak film.

Na pitanje kakve su reakcije imale kolege na film, ona je otkrila da su emocije bile snažne i da ih je bilo teško savladati.

Odgledala ga je tri puta, i sva tri puta imala je različita osećanja, a jedna scena za nju je bila najpotresnija.

- Ja sam tri puta gledala film. Prvi put kad sam gledala bilo je dva ujutru, i dosta sam umorna bila. Bilo mi je tužno... Sedimo svi daleko jedni od drugih i gledamo na laptopu film. I nisam imala nikakav sud, sve mi je bilo zbrkano - rekla je glumica.

- Drugi put bila je projekcija za glumce i bila sam oduševljena, bilo mi je puno srce i bio je jedan muk posle prikazivanja - prisetila se, pa priznala da je plakala sva tri puta kada je gledala filma.

- Plakala sam i prvi put, i drugi, i treći - rekla je Tatjana, kojoj su na pomen najpotresnije scene zasuzile oči.

- Postoji scena koja mi je najpotresnija, na sve one mučne scene, to je kada dečica igraju fudbal u dvorištu... Opet mi nije dobro... I kada to sve u jednoj sekundi zaliči na život, i kad Jovo da gol i kada majka kaže: "To, Jovo, sine" i kada se nasmeju... Prvi put vidite ljude sa osmehom. Meni je Darin osmeh bio kao mač - izjavila je glumica u "Novom jutru".

Inače, film "Dara iz Jasenovca" pogledalo je više od 2,5 miliona ljudi, u subotu, 20. februara, na RTS 1. Uloge su, mnogi kažu, maestralno odigrane. Lik časne sestre, bezdušne Barte Pulherije, odigrala je Tatjana Kecman, koja u privatnom životu čak ni fizički nije ni nalik liku koji je odigrala. Mnoge je iznenadilo kako Tatjana izgleda van seta, a sudeći po komentarima fanova, ima "oči anđela".

Video: Aleksandar Vučić: Dara iz Jasenovca snimljena je na moju inicijativu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA