Njena tragična priča potresla je Srbiju: Bila je jedno od omijenih TV lica, a evo čime se sada bavi

Ljubinka je odlučila da odustane od voditeljstva i posveti se onome što je ispunjava

  • 1
Ljubinka Buba Dobrosavljev Ljubinka Buba Dobrosavljev / Printskrin: Youtube

Nekadašnje TV lice, Ljubinka Buba Dobrosavljev, mamila je uzdahe svojom lepotom, ali je ipak rešila da se povuče iz medija.

Naime, bivša voditeljka informativnog programa na Studiju B, kao i muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama rešila je da se posveti slikarstvu.

Buba je ranije bila veoma popularna i zračila svojim izgledom, međutim pre skoro deceniju, ona je u javnost izašla sa bolnom pričom, da ju je tadašnji dečko pretukao i da je zbog toga izgubila bebu.

Ovaj traumatični događaj je veoma uticao na Ljubinku i ona se sve do decembra 2017. godine nije pojavljivala na malim ekranima.

Nakon što je ponovo zablistala u ulozi voditeljke, Buba je izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od tog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu "Čarobni prsti".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    24. februar 2021 | 12:04

    Da li ima neka "poznata" devojka,zena,da je imala normalan zivot???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA