Emina Jahović o bivšem mužu: "Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju"

Pevačica je otkrila detalje odnosa sa bivšim

  • 28
Emina Jahović Foto: Instagram/yaemina, mustafasandal24

Pevačica Emina Jahović progovorila je o odnosu sa bivšim mužem, turskim pevačem Mustafom Sandalom i tom prilikom otkrila da on ne ispunjava svoje obaveze prema njihovim sinovima.

Naime, Emina tvrdi da Mustafa, od kog se razvela 2018. godine, već dve godine ne plaća alimentaciju za njihve sinove Jamana i Javuza.

- Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene - rekla je Emina i dodala da Sandal nije ispoštovao dogovor koji su imali.

- Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno - rekla je pevačica za "Stori".

Emina je istakla da kako su to njihova zajednička deca, njih dvoje imaju dužnost da se zajedno straju o njima, a da bi Mustafa sinovima trebalo da objasni zašto to nije tako.

- Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima - zaključila je Emina.

Podsetimo, Emina je nedavno proslavila rođendan sinu Javuzu, a na porodičnom okupljanju, bar po onome što se moglo videti na fotografijama i slikama na društvenim mrežama, Mustafa nije prisustvovao.

Video: Emina o koroni: Mislim da ovo nije virus, nego otrov, volela bih da mogu da osetim miris i ukus kafe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    23. februar 2021 | 23:10

    Pa kad si mu uzela dusu...zivela si na njegov racun godinama...potrosila kamaru para...sad bi i alimentaciju od 20tak hiljada eura mesecno...ccc e muko sponzorska...

  • Milan

    23. februar 2021 | 23:13

    A da ne da ni za leba i mleka to ne razumem.

  • 😳

    24. februar 2021 | 08:07

    Koliko zla na komentarima, strasnoooo. Najgora stvar je sto zlo potice od zena i to zavidnih, prostih i pakosnih.Lecite se ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA