≫ 

Ana Lečić o ulozi nemilosrdne upravnice Stare Gradiške: "Bilo mi je teško kad sam urlala na decu"

Ana je u filmu "Dara iz Jasenovca" igrala Božicu, jednu od tri nadzornice logora Stara Gradiška

  • 13
ana lečić Printskrin: RTS

Mlada glumica Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića, ostvarila je zapaženu ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca", gde tumači Božicu, jednu od tri nadzornice logora Stara Gradiška.

Kako je igrala nemilosrdnu nadzornicu logora, Ana je otkrila kako se pripremala za ulogu i da joj je najteže bilo da snimi scene sa decom.

- Priprmala sam se. Slušala sam dokumentarce o Jasenovcu i istoričare. Sama priprema je bila burnija. Sve je kliknulo kad sam došla na set. Uglavnom scene sa decom kada sam morala da urlam na njih, iza scene sam im govorila da ih volim. To su bile teške scene. Dugo se ćutalo o tome. Da se nikad više ne ponovi! - naglasila je Ana u emisiji "Amidži šou".

Ana je izuzetno lepa devojka, a njen mio izgled bio je u sprotnosti sa karakterom Božice koju je igrala. Mlada glumica je ranije istakla da je njen izgled namerno bio u kontrastu sa njenom surovošću.

- Mislim da su oni baš to i hteli. Kontrast. Lik anđela, mozak đavola. Te devojke su postojale, nisu izmišljeni likovi. Bile su njih tri, Maja, Božica i Nada. Bile su mlade, mojih godina, i neverovatno monstruozne, a imale su mila lica. Blag osmeh. Možda su zato mene odabrali - rekla je Ana ranije za "Politiku".

Šta je Lečićeva ćerka ispričala u emsiji Amidži šou o svojoj ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", pogledajte u videu u nastvku teksta:

Video: Lečićeva ćerka: Više volim da se ljubim sa ženama, nego sa nepoznatim muškarcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    24. februar 2021 | 08:15

    karanovicka i jos neki srbski glumci vole da glume u muslimanskim, siptarskim., hrvatskim filmovima negativne srbe kako to da niste ponudili nekom hrvatskom glumcu ili. glumici da glume ove krvoloke iz Jasenovca ..... mislim da niko nebi pristao ali nasa stoka to radi..... jedan je Glogovac koji je odbio Andjelinu da glumi u ratnom filmu negativnog Srbina rekao joj je ja to ne radim.... to je glumac i velicina..

  • Tanja

    24. februar 2021 | 01:40

    Glumcima koji si preuzeli na sebe teret da glume ustase treba dati odlikovanje. Licno, ne bih mogla na sebe da stavim onu kapu sa onim zlokobnim u, cini mi se, imala bih do kraja zivota traume i mucnine. Svaka cast nasim hrabrim glumcima.

  • Div

    24. februar 2021 | 09:44

    Ne vidim ništa negativno u glumi,neko je to morao da odradi,smešni su mi ti što pljuju glumce i ne shvataju šta je uloga a ko glumac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA