≫ 

Nikolina Pišek ide na Pink? "Nemam ogromnu želju, ali neću ni odbiti ako se pokaže da imam vremena"

Voditeljka je trenutno u Beogradu, nakon drame koju su ona i ćerka doživele u Zagrebu

  • 2
Nikolina Pišek Ristović

Nikolina Pišek, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek i njena ćerka nedavno su preživele trovanje ugljen-monoksidom, a nekoliko dana kasnije stigle su u Beograd.

Pored uživanja sa prijateljima, Nikolina razmišlja i o novom poslu i povratku na male ekrane, a kako saznajemo juče je, 24. februara, imala i razgovor na televiziji Pink, koja je jedna od opcija koje razmatra.

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Nikolinu kako bismo proverili ova saznanja.

- Ne znam šta bih vam rekla... Upite sam dobila otkako sam formalno prestala da radim na televiziji, mnogo puta. Ljudi pitaju, predlažu... - rekla je Nikolina.

Na pitanje da li bi volela ponovo da se pojavi na malim ekranima, voditeljka je ostavila sve pod znakom pitanja.

- Nemam neku preveliku želju, ali neću ni odbijati ako se pokaže da imam vremena ili da je interesantno. A da imam neku ogromnu želju - nemam. Imam sada dovoljno stvari sa kojima se bavim i ne treba mi ništa što će mi oduzimati previše vremena, jer se moram posvetiti drugim stvarima, tako da - trenutno je to neki status kvo - istakla je ona.

Podsetimo, u stanu voditeljke Nikoline Pišek u Zagrebu, u kojem živi sa suprugom Vidojem Ristovićem i ćerkom Unom, nedavno je pukla cev od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu, a Nikolina i njena ćerka otrovale su se ugljen-monoksidom.

- U trenutku kada je nastupila evakuacija jesam spavala, nije to bio zdrav san, već sam se bila odjavila. Ja sam počela osećati simptome koje nisam povezivala sa trovanjem. I ćerka se žalila na glavobolju. Mislila sam da je zbog hrane. Ona je otišla da spava, ja sam ostala budna i na nogama - rekla je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    25. februar 2021 | 13:47

    Čudi me da je ne angažuju u Hrvatskoj već posao mora kod nas da traži

  • marija

    25. februar 2021 | 19:12

    Nisam sigurna da bi voditeljka koja govori srpskim jezikom bila angazovana na nekoj tv u Hrvatskoj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA