≫ 

Otac male Biljane iz "Dare iz Jasenovca": Moja porodica nije socijalni slučaj, Dodik nam je pomogao

Radovan Čekić, otac devojčice Biljane, izjavio je da njegova porodica nije socijalni slučaj, kao i da nikada nije tražio pomoć od bilo koga

  • 7
Radovan Čekić Čele i Biljana Čekić

Foto: Facebook/Radovan Čekić Čele, Branimir Milovanović

Radovan Čekić, otac devojčice Biljane Čekić koja je igrala Daru u ostvarenju "Dara iz Jasenovca", kaže da nikakvu pomoć nije tražio, da nije socijalni slučaj i da je njegovoj porodici pomogao Milorad Dodik.

Novinari nas obilaze i svako piše nešto svoje, a istina je da nikada nisam tražio ništa od bilo koga, nikakvu pomoć, niti sam socijalni slučaj kao što je to sada prikazano. Borim se kao svaka druga porodica i ne trebaju nam kule i gradovi - rekao je Radovan za Srnu.

- Zajedno sa svojom kćerkom Biljanom i ostalom decom glumcima bio sam kod gospodina Dodika, koji nas je ugostio na najlepši način i pružio svaku pomoć, i materijalnu i moralnu. Tad nam je rečeno da su nam njegova i vrata institucija Republike Srpske uvek otvorena vrata i hvala im na tome - rekao je Čekić.

Biljanin otac naveo je da je zaposlen, da radi i bori se da sa svojom porodicom živi neki skroman život, onoliko koliko se može.

- Imao sam nekih problema o kojima sam pričao gospodinu Dodiku i koji su rešeni. Rečeno nam je da se obratimo šta god je potrebno, da su nam na raspolaganju. Ono što mi je posebno drago jeste da će Bilja dobiti mesečnu stipendiju i trebalo bi da se narednih dana sastanem sa srpskim članom Predsedništva i razgovaramo u vezi toga - ispričao je Radovan.

Radovan je poručio da ne želi da se nekim izmišljenim pričama skreće pažnja sa odlične uloge koju je Biljana odigrala u filmu “Dara iz Jasenovca”.

- Neka se istina prenese onakva kakva jeste. Molim sve da budu objektivni, jer sam i ja svima izašao u susret i to ću raditi i dalje - rekao je Čekić.

Video: Aleksandar Vučić: Dara iz Jasenovca snimljena je na moju inicijativu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    24. februar 2021 | 16:10

    Svska cas prijatelju da ste zivi I zdravi ti i tvoja porodica,to je castan i posten Srbin

  • rale

    24. februar 2021 | 17:40

    mozda nikada necu gledati ovaj film,zao mije zbog toga,previse sam osetljiv i neznam dali bih to uspeo da odgledam,i sami komentari na ovom filmu, lose deluju na mene i na moje zdravlje.samo se pitam zasto je ovako moralo da bude,ubiveni samo zbog druge nacionalnosti.naravno nikada necemo naci odgovor,ali mozemo svi zajedno da se potrudimo da toga vise nikada ne bude.

  • Sd

    24. februar 2021 | 21:00

    Tako priča pošten čovek, nek ti je na čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA