Bobanu je najveća želja da se snimi film o njemu, a malo ko zna u kom filmu je glumio opasnog momka

- Ta uloga je trajala ja mislim 48 sekundi, ali mi je mnogo drago što sam glumio sa tim glumcima - rekao je pevač

  • 4
Boban Rajović

Boban Rajović, Printskrin/TV Prva

Pevač Boban Rajović sumirao je 2020. godinu koja je obeležena pandemijom korona virusa. Kako je naveo, uprkos tome što nije nastupao, bilo je i lepih stvari koje mu je doneo boravak kod kuće.

- Nisam imao vremena da živim, da osetim neke trenutke, to mi ovo vreme dozvoljava. Da osetim porodicu, decu, širu familiju, da upoznam dobre ljude koje nisam znao, a i da shvatim da neki nisu onakvi kakvim sam ih zamišljao. Sad je na meni da sudim kako ću dalje prema njima, a biću isti, moliću se za dobro u njihovom životu - rekao je Boban u emisiji "Šok-tok".

Pevač kaže da ih je, na neki način, kroz pandemiju osetila prava porodična atmosfera u njegovom domu.

- Bilo je kada nas je četvoro bilo kod kuće. Anđela se vratila iz Amerike, Andrija je igrao fudbal, pa su došli i osetio sam porodičnu atmosferu, oni su navikli da ja nisam u kući. Andrija ima 19 godina, u periodu njegovog odrastanja imao sam više vremena za njega. U Beogradu sam 20 godina, a nisam osetio ništa kao sad, bio sam leteći. Ovo je definitivno moj grad i moja zemlja, iako volim da odem do Crne Gore. Voleo bih da se mikrofon vrati i da krenemo da zarađujemo - iskren je bio Boban.

Životna želja pevaču je da snimi film, a svojevremeno se u filmu "Mali Budo" pojavio kao izbacivač.

- Ta uloga je trajala ja mislim 48 sekundi, ali mi je mnogo drago što sam glumio sa tim glumcima. Voleo bih da se napravi neki film o meni, to mi je želja. Imao sam mnogo životnih oscilacija, bio sam u Beogradu, Kopenhagenu, Crnoj Gori, počeo sam karijeru bez novaca, bilo je uspona i padova, mislim da bi to bio jedan vrlo interestantan film. Za one koji ne znaju, imam 49 godina, sad kreće drugo poluvreme - pričao je Boban, za kog su braća u prilogu prikazanom u pomenutoj emisiji rekla da je veoma snalažljiv u životu.

- Bio sam dobar plivač u nemirnom moru, nikada se nisam stideo da radim. Znao sam da zarađujem i da ostanem bez novca, voleo bih da bar jedno od moje dece to nasledi, mislim da je Anđela veoma blizu... Kada vidim da sam u braku 29 godina, da imam vaspitanu i skromnu decu, zaista sam srećan - kaže pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    25. februar 2021 | 06:51

    A ti si neka istorijska licnost, pa da se o tebi snima film?! Tvoj zivot je "prepun" zanimljivih dogadjaja i avantura kao na primer "katapultiranje" u americi?? O Tomi Zdravkovicu mogu da razumem, a ko si ti??

  • Filip

    25. februar 2021 | 10:43

    Nek ti snimi milo film nebitni covece

  • Siniša

    26. februar 2021 | 22:19

    Hoće i moj mehaničar da snime film o njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA